מה האתיקה בנושא צילום מזון?

• הוסף לסימניות
האם אני אמורה לבקש רשות מהלקוח עבורו אני מצלמת רשות להעלות לחוו"ד בצילומי מזון?

• הוסף לסימניות
בעיקרון את אמורה לבקש רשות.
בדרך כלל, ללקוח אין בעיה שתעשי לו עוד פרסום, אבל רק אחרי שהוא כבר פרסם את התמונות בעצמו.

• הוסף לסימניות
מה השעה?

• הוסף לסימניות
אהה, הענין הוא שאני מצלמת עבור אחת שיש לה מדור בישול, אין פה מה לפרסם אותה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי שולח אותך שוב לגוגל.. אבל נראה לי שלא תביני

את אמורה לסגור את הדברים האלו בחוזה
לפני שאת מתחילה לעבוד
ולדאוג שהלקוח חותם עליו לפני תחילת העבודה

• הוסף לסימניות
מה הקשר פה לחוזה?
לגבי חוזה-הכל מסודר, גם אצל הורים אני שואלת אם הם מסכימים ומצ'פרת אותם כשמסכימים.

פה-בגלל שזה לא הילד שלהם, אני לא כותבת מתכון ואלו מאכלים די רגילים (גלידה, שייק וכו') שאלתי מבחינה אתית, חוצמיזה, אני זו שמכינה את המאכל (אנחנו לא גרות באותה עיר) והתמונות טרם פורסמו, ואחרי שהתמונות יפורסמו-מותר לי???

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול?
99% התשובה תהיה חיובית מכיוון שאלו תמונות שמתפרסמות בכל מקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה