מה האתר הזה?

• הוסף לסימניות
www.videoblocks.com

מי מכיר את האתר?
יש בו לופים? צילומי וידאו?
מחיר?

שווה לבקש מנתיב לפתוח?
[4 ש"ח:rolleyes:]

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אם יש לך כרטיס אשראי, וכסף מיותר...
את צריכה לתת להם מספר אשראי, ואז, את יכולה להוריד "בחינם"....

• הוסף לסימניות
יש להם חומר מעולההההההההההההההההה
אבל הם מבקשים כרטיס אשראי ואז יש לך תקופת נסיון של 7 ימים חינם בהם בכל יום אפשר להוריד עד 20 קליפים מתוך מבחר של 50,000. רק צריך לזכור לבטל בסןף השבוע....זה די פשוט ומאוד מומלץ
אני עצמי בדקתי את זה וגם דברתי אתם בטלפון זה 100% אמין

• הוסף לסימניות
לא בטוח שנתיב יפתחו את האתר הזה,
לי הם אמרו שלא פותחים...

אבל האתר מאד מומלץ, יש להם קליפים מאת איכותיים.

• הוסף לסימניות
לפעמים אני מצלמת בעצמי
אבל הרבה פעמים אני מחפשת חומרים מצולמים באיכות גבוהה מאוד
[כביש סואן, שקיעה, אנשים רצים,מנופים מסתובבים וכו']
האם באתר הנ"ל יש קטעי וידאו, או רק לופים שיוצרו ע"י תוכנה?

מישהו מכיר אתרים להורדת צילומי וידאו במחיר סביר?
[כבר נתקלתי ב1000 ש"ח לקליפ:eek:, לא בתקציב שלי]

• הוסף לסימניות
באתר הזה יש בעיקר קטעי וידאו, וגם לופים....

• הוסף לסימניות
אז למה לתת להם את האשראי? סתם? בפועל 7 ימים אפשר להורים בחינם?

• הוסף לסימניות
7 ימים הורדות חינם?

• הוסף לסימניות
האתר מצוין והם מעדכנים כל כמה חודשים חומר חדש.. המחיר למנוי הוא זול מאד ביחס לחברות האחרות
יש להם גם מכירה לקטעי וידאו מהממים שהם יקרים מאד . אבל למנוי הסטנדרטי יש חומרים מצוינים.
ושוב המחיר הוא בדיחה 99 דולר למנוי זה כלום כסף ...

• הוסף לסימניות
לפני שאתם מגיבים שימו לב לתאריך של ההודעה....
ה-7 ימים כבר לא רלוונטי זה היה בהתחלה כשרצו לפרסם את האתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה