מצלמה מה הבדל בין המצלמה G9 ל G7 לSX740? עבור צלמת

• הוסף לסימניות
ה740 ממש זול
הG 7 יש שם ערכה של מוצרים ויש מצלמה לבד, וגם בזה יש כמה דגמים חלקם ממש זולים וחלקם רק זולים...

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר חנות זולה בארץ??
כי אני ביררתי אצל מישהו הוא אמר לי דגם אחד 3100 ש"ח ועוד דגם 3450 ש"ח

• הוסף לסימניות
מוזר לי.
אין ביניהם הבדל רציני שאמור לגרום לזה.
זה קורה תמיד או שם ספציפית?
יש מצב שזה משהו בהגדרות של המצב האוטומטי.
לא כל כך נכון מה שאתה אומר
יש ביניהם הבדלים ממש משמעותיים
בG9 נכנס פי כמה וכמה אור גם בלילה וממילא זה נותן תוצאות טובות בלי השוואה לטובת הG9 !
הנה השוואה בין שני נצלמות בפרמטרים הכי חשובים של המצלמה
1677611817070.png

ב1. בG9 הטווח רגישות לאור הוא מגיע עד פי 4 !
2. ככל שהמספר קרוב ל0 - הפתיחה יותר גדולה וממילא נכנס יותר אור = איכות תמונה יותר גבוהה וחדה
3. ככל שהחיישן יותר גדול, כך יש לאור יותר הרבה מקום לשבת ולהתמקם ואז זה מחדד את התמונה כי כל פרט בתמונה נמצא בנקודה שלו
זה כמו שתקח קופסא מחולקת ותשפוך לתוכה בלי להפסיק כל מיני פיצוחים, גרעיני אבטיח, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, בוטנים וכדו', ככל שהקופסא תהיה יותר גדולה, אז הפיצוחים יישארו כל אחד בתא שלו, ואם היא קטנה אז בשלב מסוים יתחיל להישפך גרעינים לתאים ליד
כנ"ל במצלמה

• הוסף לסימניות
יש לG7 ממשק עברית?

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג בכמה ניתן למכור sx620 יד 2 שמורה ממש!

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג בכמה ניתן למכור sx620 יד 2 שמורה
מנסים ב1000 מתפשרים על 700-800:):)
אגב יש מצלמה פנסוניק RX100 עם חיישן 1 אינצ' מקבילה לG7 אבל עם זום של 10X
אין עברית, עולה בחו"ל כ400$
יש להם דגם חדש יותר RX200 עם זום X15 אבל עולה כפול
משום מה הציבור החרדי נעול על קנון יש חלופות לא פחות טובות ואפי' נותנות יותר ביחס של עלות תועלת

• הוסף לסימניות
מה היתרון של מצלמה G5? היא יותר טובה מ G7?

• הוסף לסימניות
מנסים ב1000 מתפשרים על 700-800:):)
אגב יש מצלמה פנסוניק RX100 עם חיישן 1 אינצ' מקבילה לG7 אבל עם זום של 10X
אין עברית, עולה בחו"ל כ400$
יש להם דגם חדש יותר RX200 עם זום X15 אבל עולה כפול
משום מה הציבור החרדי נעול על קנון יש חלופות לא פחות טובות ואפי' נותנות יותר ביחס של עלות תועלת
יש למישהו המלצה על מצלמה עם איכות תמונה טובה וצג מפרקי בסביבות 2000-2500
אני מכירה את SX740 של קנון, אבל אין לי עניין דווקא קנון.
איך פנסוניק TZ95 לעמותה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בממשק של פנסוניק?
העברית לא משמעותית עבורי
ובמה באמת פנסוניק יותר טובה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בממשק של פנסוניק?
לא יודע להגדיר בדיוק, אולי זה ענין של הרגל.
ובמה באמת פנסוניק יותר טובה?
בגדול היא יותר טובה בלילה (יש לה ISO גבוה יותר וצמצם פתוח יותר בזום גבוה)
יש לה צילום פנורמה
יש לה מסך מגע (וגם בחירת מיקוד בנגיעה במסך, כלומר נוגעים באובייקט שרוצים ואז הוא יהיה ברור)
היא מצלמת יותר תמונות על סוללה אחת (אני בכוונה לא כותב שהיא חסכונית יותר בסוללה, כי זה לא נכון)
להשוואה המלאה

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי השואה של תמונה שצולמה בG7 וב740?

• הוסף לסימניות
אין לי השוואה אבל יש לי G7 ולחברות שלי יש 740 ויש בזה הבדל גדול מאד בחדות ובאיכות תמונה.
ממליצה בחום על הG7 יש אותו גם לאחותי וזה פיס

• הוסף לסימניות
אין לי השוואה אבל יש לי G7 ולחברות שלי יש 740 ויש בזה הבדל גדול מאד בחדות ובאיכות תמונה.
ממליצה בחום על הG7 יש אותו גם לאחותי וזה פיס

שבוע טוב
אודה לך אם תעלי לכאן 2-3 תמונות מה
G7
שצילמת
תודה מראש :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה