מפתחת תוכנה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אמורה לפתוח , לא החליטה עדיין לאיזה גיל ומה השעות,מה נהיה איתה, היא פותחת בסוף?
אשמח לשמוע פרטים
מה הצורך שלך?
אמורה לפתוח , לא החליטה עדיין לאיזה גיל ומה השעות,מה נהיה איתה, היא פותחת בסוף?
אשמח לשמוע פרטים
לגיל 2,אמורה לפתוח , לא החליטה עדיין לאיזה גיל ומה השעות,
מה הצורך שלך?
אמורה לפתוח , לא החליטה עדיין לאיזה גיל ומה השעות,
מה הצורך שלך?
הקפצה...לגיל 2,
עד 15:00 בערך (לא מפריע לי יותר, אבל לא פחות מ14:45)
עדיפות לאזור ז'.
ידוע לך אולי על משפחתונים לגיל זה בז'?
אין בעיה אני מחכה לתשובה ממנה..העיתון מלא במודעות על גן גילאי 1.5-2. אין כמעט לגילאי 2-3.
אם היא תחליט לפתוח 2-3 תהיי איתי בקשר...
יכולה ליצור קשר איתי אם יש לך דרך באישי/ מייל (כפי שכבר הכתב למעלה...)אין בעיה אני מחכה לתשובה ממנה..
אני דוקא מתעניינת לגילאי 1.5-2, איפה ראית?
אני מחפשת כבר תקופה ולא מצאתי..
אין לי אפשרות באישי..יכולה ליצור קשר איתי אם יש לך דרך באישי/ מייל (כפי שכבר הכתב למעלה...)
מעבר לזה יש גם פרסומים בבניינים
באיזה אזור את מחפשת?
ראיתי בעיתון האחרון שהתגלגל לידי... אין לי מושג מה זה היה. אחד מקול הקריות ושות'אין בעיה אני מחכה לתשובה ממנה..
אני דוקא מתעניינת לגילאי 1.5-2, איפה ראית?
אני מחפשת כבר תקופה ולא מצאתי..
חבלאין לי אפשרות באישי..
אני לא רואה מה המייל שלך..
עדיפות לרובע ו, או סמוך..
תוכלי לרשום מה המייל שלך?חבל
בכל מקרה, שני הגנים שידוע לי עליהם ממוקמים בז' החדש.
בכל מקרה הבנתי ממנה שיותר הגיוני שתפתח לגילאי 2-3 מבירור שעשתה גם הבינה שיש מחסור,חבל
בכל מקרה, שני הגנים שידוע לי עליהם ממוקמים בז' החדש.
מעדיפה לא לרשום בפורומים ציבוריים.תוכלי לרשום מה המייל שלך?
תודה!בכל מקרה הבנתי ממנה שיותר הגיוני שתפתח לגילאי 2-3 מבירור שעשתה גם הבינה שיש מחסור,
יכול להיות בז או ח.
אם יהיה לי עדכון ארשום כאן.
מה האזורים שאין?זה תלוי ממש איפה היא גרה יש אזורים שאין כמעט בנמצא מטפלות
וגם הגילאים תלויים באזור
תנסי במעון עולם הילדשאלה אחרת-
יש עוד סיכוי להכנס לאיזה מעון? או שכולם מפוצצים?
רשימת המתנה...תנסי במעון עולם הילד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים