מה הבעיה בציור?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי כאן?
יש לי בעיה בפנים של האיש הזה.
הוא אמור לחייך, אבל הוא רציני, ומשהו בעיניים שלו לא מאוזן - מישהו יכול לייעץ לי?

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 389.5 · צפיות: 378
  • הוסף לסימניות
דווקא לדעתי יש לו איזשהו צל של חיוך.(גברים לא מחייכים ממש:D) אבל הצבע של השפתיים נראה לי קצת מוזר.

• הוסף לסימניות
יש לו פנים מוזרות. הגודל של המצח מתאים לכובע אבל כל השאר, מידי קטן (עיניים ואף). לעיניינינו, כשמחייכים אז הפנים מתכווצות ומתרחבת. העיינים נסגרות כי הלחיים עולות.

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי יש לו איזשהו צל של חיוך.(גברים לא מחייכים ממש:D) אבל הצבע של השפתיים נראה לי קצת מוזר.

כן, אבל ממש צל צילו של חיוך...
הצבע של השפתיים באמת מוזר - תודה

• הוסף לסימניות
יש לו פנים מוזרות. הגודל של המצח מתאים לכובע אבל כל השאר, מידי קטן (עיניים ואף). לעיניינינו, כשמחייכים אז הפנים מתכווצות ומתרחבת. העיינים נסגרות כי הלחיים עולות.

מה אתה מציע? להגדיל את האף והעיניים? עכשיו שאני חושבת על זה - אז אולי צריך להוסיף החלק המוסתר של הפנים?
יש לך מה להציע לי על צורת השפתיים?

• הוסף לסימניות
קודם כל זה ממש חמוד!
הייתי מרימה קצת יותר את גבולות השפתיים כדי שיראה שהוא יותר מחייך
וגם לא כ"כ ברור מאיפה כוון האור...
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
המון תודות!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א. חיוך מתבטא גם ובעיקר דרך העיניים. חייכי, ותמששי את הפנים שלך. איפה מופיעים קמטוטי צחוק? גם בציור זה צריך להופיע.
ב. כדי להדגיש חיוך, כדאי שהשיניים העליונות תבצבצנה, אפילו מעט. זה נותן אמינות לחיוך ומוסיף חיות.

יש לך את הסקיצה? כדאי שתעלי אותה בעצמה.

• הוסף לסימניות
א. חיוך מתבטא גם ובעיקר דרך העיניים. חייכי, ותמששי את הפנים שלך. איפה מופיעים קמטוטי צחוק? גם בציור זה צריך להופיע.
ב. כדי להדגיש חיוך, כדאי שהשיניים העליונות תבצבצנה, אפילו מעט. זה נותן אמינות לחיוך ומוסיף חיות.

יש לך את הסקיצה? כדאי שתעלי אותה בעצמה.
תודה רבה רבה על הטיפים.
הסקיצה עברה שינויים מאז שהיא הייתה רק סקיצה אז היא כבר לא רלוונטית
אנסה.
ממש תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על הטיפים.
הסקיצה עברה שינויים מאז שהיא הייתה רק סקיצה אז היא כבר לא רלוונטית
אנסה.
ממש תודה
ברור שהסקיצה עברה שינויים.
אבל אם סקיצה בנויה נכון, גם הציור אמור להיות נכון.

• הוסף לסימניות
כנראה שמחקתי חלק ממנה - שמתי אותה מעל וכל הזמן צבעתי מתחתיה ואז מחקתי את המיותר...

• הוסף לסימניות
מה אתה מציע? להגדיל את האף והעיניים? עכשיו שאני חושבת על זה - אז אולי צריך להוסיף החלק המוסתר של הפנים?
יש לך מה להציע לי על צורת השפתיים?
לא , מה שמוסתר נשאר כך. לא רק את הפה להרים אלא גם השפם. וכשאתה מרים אותם, תחשוב על שאר הפנים שזז בהתהם

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!!!!
מנסה את הטיפים
המון תודות - איזה יופי זה לראות שנרתמים לתת עצות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה