דווקא לדעתי יש לו איזשהו צל של חיוך.(גברים לא מחייכים ממש) אבל הצבע של השפתיים נראה לי קצת מוזר.
יש לו פנים מוזרות. הגודל של המצח מתאים לכובע אבל כל השאר, מידי קטן (עיניים ואף). לעיניינינו, כשמחייכים אז הפנים מתכווצות ומתרחבת. העיינים נסגרות כי הלחיים עולות.
כיוון נהדר, רק שכחת לסדר את המיקוד של העין הימנית שלו (שמאלית לנו)יש שם כמה בעיות, נראה לי שזה הכיוון..
תודהכיוון נהדר, רק שכחת לסדר את המיקוד של העין הימנית שלו (שמאלית לנו)
לי זה מפריע...
וכל הכבוד על ההשקעה!
תודה רבה רבה על הטיפים.א. חיוך מתבטא גם ובעיקר דרך העיניים. חייכי, ותמששי את הפנים שלך. איפה מופיעים קמטוטי צחוק? גם בציור זה צריך להופיע.
ב. כדי להדגיש חיוך, כדאי שהשיניים העליונות תבצבצנה, אפילו מעט. זה נותן אמינות לחיוך ומוסיף חיות.
יש לך את הסקיצה? כדאי שתעלי אותה בעצמה.
ברור שהסקיצה עברה שינויים.תודה רבה רבה על הטיפים.
הסקיצה עברה שינויים מאז שהיא הייתה רק סקיצה אז היא כבר לא רלוונטית
אנסה.
ממש תודה
לא , מה שמוסתר נשאר כך. לא רק את הפה להרים אלא גם השפם. וכשאתה מרים אותם, תחשוב על שאר הפנים שזז בהתהםמה אתה מציע? להגדיל את האף והעיניים? עכשיו שאני חושבת על זה - אז אולי צריך להוסיף החלק המוסתר של הפנים?
יש לך מה להציע לי על צורת השפתיים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים