- הוסף לסימניות
לגבי שליחי ציבור ובעלי תקיעה - זה רק לאחר הגשת טפסים למשרד הדתות וקבלת אישור רשמי.נאפשר גם לחזנים ובעלי תקיעה להגיע לבתי הכנסת בימים הנוראים ונסדיר הסעות לבחורי הישיבות שיוכלו לחזור הביתה במוצאי יוה״כ״
לגבי שליחי ציבור ובעלי תקיעה - זה רק לאחר הגשת טפסים למשרד הדתות וקבלת אישור רשמי.נאפשר גם לחזנים ובעלי תקיעה להגיע לבתי הכנסת בימים הנוראים ונסדיר הסעות לבחורי הישיבות שיוכלו לחזור הביתה במוצאי יוה״כ״
ברווווררררררר........למה לא? בגלל שיש לו 7 ילדים 8 מזוודות ו9 עגלות, הוא לא בעל תוקע?..
איפה ארגנו הפגנה נגדו,הכי פשוט
אנחנו בדרך להפגין נגד ביבי
מה הבעיה עם זה?
זה לא צריך להיות מסונכרן עם המשטרה?לאיפה שתרצו להגיע תגידו לשוטרים שיש שם הפגנה
רק צריך עכשיו גבאי שמנפיק אישור על כל 200 ש"ח במזומן...
וסתם תוהה לעצמי למה משפחה עם 7 ילדים זקוקה ל9 עגלותלמה לא? בגלל שיש לו 7 ילדים 8 מזוודות ו9 עגלות, הוא לא בעל תוקע?..
צריך עמותה פעילה ומאושרת, וכתובת לבית הכנסת.צריך בשביל זה גבאי מוסמך ?
עם אישור של לשכת הגבאים הארצית?
שעבר מבחני גבאות ?
כל אחד יכול להחליט שהוא גבאי והוא בית כנסת ........
אפשר תמיד לארגן להפגין במקום פתוח פחות מחמישים אנשים בלי אישורזה לא צריך להיות מסונכרן עם המשטרה?
כאילו, לא נראה לי שזה חוקי פשוט לבוא ולהפגין איפה שבא לי מבלי לעדכן את המשטרה.
אני טועה?
חוזרים מהפגנהמה הבעיה לחזור הביתה?
נכון שב'ערוץ 12': במשטרה מזהירים שמי שיסע לארוחות חג במחשבה לחזור במוצאי החג ייאלץ לחזור אל מקום המוצא ולא יוכל להגיע הביתה. בנוסף, יינתנו קנסות לכל ילד ברכב מעל גיל 12.
אבל...
השר אריה דרעי ב׳קול חי׳ - ״נאפשר רכישת ארבעת המינים ואביזרי סוכה
. הסוחרים יוחרגו כ'עובדים חיוניים'. נאפשר גם לחזנים ובעלי תקיעה להגיע לבתי הכנסת בימים הנוראים ונסדיר הסעות לבחורי הישיבות שיוכלו לחזור הביתה במוצאי יוה״כ״.
שתיים לתינוק והילדה הקטנה, אחת לילדון המפונק ושתיים נוספות לסחוב את המזוודות.וסתם תוהה לעצמי למה משפחה עם 7 ילדים זקוקה ל9 עגלות
מה אם בתי כנסיות משכן חצריך וכו'הם לא צריכים חזניםצריך עמותה פעילה ומאושרת, וכתובת לבית הכנסת.
הם מפגינים, קל יותר.מה אם בתי כנסיות משכן חצריך וכו'הם לא צריכים חזנים
שוחט ובודק ושואב מיםוכולם צועקים אני חזן ותוקע![]()
וברוב עם הדרת מלך..חוזרים מהפגנה
האם יש הפגנה יותר אמיתית מלהכריז "המלך יושב על כסא רם ונשא" בראש השנה
ואפשר להשיב לו, עוד לא פגשתי יהודי מסורתי שלא אומר סבא שלי היה חזן במרוקו....אני מתאר לעצמי שוטרשרואה עשרות אוטובוסים 402 מפוצצים, ושואל מה זה?
וכולם צועקים אני חזן ותוקע
אין אף אחד שסתם התפלל, וכולם: לא.
טוב, יאלא סע!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים