כללי מה הגודל המומלץ (בס"מ) לשלט שמות תורמים לבית כנסת

• הוסף לסימניות
יחס הגובה ורוחב לא צריך להיות דווקא כמו בתמונה, זה רק סקיצה של אמצע העבודה שיבינו מה זה צריך להיות. (גם מבחינת עיצוב זה רק חלק מהעבודה)
תודה רבה

קבצים מצורפים

• שמות.jpg
    שמות.jpg
    KB 620.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
השאלה שלך לא ממוקדת,
זה על קיר שלם, חצי קיר, רבע קיר
השאלה כמה מקום יש שם ולטעמי אין מידה קבועה ללוח כזה.

יש כאן ניקית שהיא הגרפיקאית של "גל עד" שעוסקים בלוחות הנצחה
תפני את השאלה אליה היא בטוח תתן דעה מקצועית,
אני לא זוכרת את שם הניק שלה אבל בטוח יש מי שיודעת.

• הוסף לסימניות
זה באמת שאלה מידי כוללנית
עיצבתי הרבה לוחות כאלו והתאמתי את עצמי לפי גודל הקיר
נתנו לי גודל רצוי ואז תימרנתי עם גודל השמות שיהיו בגודל מקסימלי ועם זאת בצורה יפה ומאווררת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;2465334:
זה באמת שאלה מידי כוללנית
עיצבתי הרבה לוחות כאלו והתאמתי את עצמי לפי גודל הקיר
נתנו לי גודל רצוי ואז תימרנתי עם גודל השמות שיהיו בגודל מקסימלי ועם זאת בצורה יפה ומאווררת

העניין שלא נתנו גודל רצוי. אני צריך לדעת גדלים סטנדרטים שנוח לבתי דפוס להדפיס.
(לטעמי זה צריך להיות באורך מטר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה