כללי מה הגודל של דפי המדבקות בשוק?

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ד"א אי אפשר לעשות חיפושים בפרוג?

• הוסף לסימניות
חיפוש - בעמוד הראשי של הפורומים.

מדבקות איזה?
אם כוונתך לדפי מדבקה למדפסת ביתית, אז יש בהרבה גדלים החל ממדבקה אחת בA4 שלם ועד למשבצות קטנות.. תלוי בצורך..

• הוסף לסימניות
השתמשתי באפשרויות חיפוש הרבה פעמים בעבר, אך לאחרונה איני מצליחה בשום אופן. איפה הבעיה?
אני יודעת שיש הרבה סוגים יש 5*7 5*3 מה עוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י od;319827:
השתמשתי באפשרויות חיפוש הרבה פעמים בעבר, אך לאחרונה איני מצליחה בשום אופן. איפה הבעיה?
אני יודעת שיש הרבה סוגים יש 5*7 5*3 מה עוד?

כ"כ אשכולות נפתחו על נושא החיפוש.... אבל גם אותם א"א לחפש :D

לענין המדבקות הכי פשוט להכנס לחנות מכשירי כתיבה ולשאול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;319801:
חיפוש - בעמוד הראשי של הפורומים.

..

אני כמשל מחובר דרך "נתיב" ואני לא יכול לבצע חיפוש היות והוא עובד ע"י גוגל שחסום אצלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;319838:
אני כמשל מחובר דרך "נתיב" ואני לא יכול לבצע חיפוש היות והוא עובד ע"י גוגל שחסום אצלי...

גם אני בנתיב, וזה עובד מצויין, (חיפוש דרך העמוד הראשי של פרוג,)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה