מה הגודל של מסך וידיאו?

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לבנות תמונה או אלמנט בתוכנה גרפית שישולב אח"כ בסרט- מה גודל הדף שעלי לבנות?

• הוסף לסימניות
720X576 פיקסלים

• הוסף לסימניות
בפוטושופ בדף חדש קיים הגודל הזה מובנה בתוכנה.

• הוסף לסימניות
ולא לשכוח: רזולוציה של 72 dpi ועכרכת צבעים rgb...

• הוסף לסימניות
אם את קובעת גודל תמונה בפיקסלים אין משמעות לDPI.

• הוסף לסימניות
יש משמעות לגודל התמונה, מה שמכביד על הסרט בזמן העבודה.

• הוסף לסימניות
רק שגודל התמונה הוא הפיקסלים.
הDPI הוא משמעותי רק ביחס לגודל הדפסה מסוים.

• הוסף לסימניות
כדאי לשאול את זה שאתה בונה עבורו. אולי הוא משתמש במסך רחב ואז הפרופורציות משתנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;285489:
ולא לשכוח: רזולוציה של 72 dpi ועכרכת צבעים rgb...

לא נכון, במקרה שאני רוצה ליצור הגדלה של התמונה על המסך. צריך קצת יותר פיקסלים.

• הוסף לסימניות
לפי ידיעתי, במסך לא צריך יותר מ-72 DPI.

• הוסף לסימניות
מסך מציג רזולוציה של 72 DPI.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;286272:
מסך מציג רזולוציה של 72 DPI.

נכון, זו הסיבה שאם זה יוצג במסך לא משנה איזה, אין מה לעשות יותר מ 72 DPI...

• הוסף לסימניות
שוב.

יש משמעות לקביעת DPI אך ורק אם קובעים גודל תמונה באיצ' או בס"מ.
אין משמעות לקביעת DPI אם ממילא מגדירים גדול תמונה בפיקסלים.

DPI זה רק חלוקת הפיקסלים לאינצ'

• הוסף לסימניות
ניסיתי וראיתי שצל צודקת.
ונראה לי שקצת נסחפתם עם הויכוח הזה...

• הוסף לסימניות
אני לא התווכחתי כלל אני מברר את זה בדיוק כמוך, ואני גם חושב שצל צודקת, רק אמרתי את מה שידוע לי. ועכשיו הבנתי גם איך זה עובד הודות לצל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א פוקוס;286109:
כדאי לשאול את זה שאתה בונה עבורו. אולי הוא משתמש במסך רחב ואז הפרופורציות משתנות.

באותה מידה יש לבדוק האם הסרט בפורמט אירופאי (וישראלי - PAL) - במידות הכתובות לעיל 720/576. בפורמט האמריקאי (NTSC) המידות הן 480/720. כל זה לפני פורמט יחס 16:9 וכדו'.

נכתב ע"י ברכה;286111:
לא נכון, במקרה שאני רוצה ליצור הגדלה של התמונה על המסך. צריך קצת יותר פיקסלים.

במקרה שנרצה להגדיל את האובייקט, המידות צריכות להיות יותר גדולות. במקרה כזה המידות הרשומות צריכות להיות כשהאובייקט במקסימום scala.

• הוסף לסימניות
קובץ של וורד: הגדרות של פריים וידאו בפוטושופ

קבצים מצורפים

• PHOTOSHOP FOR VIDEO.doc
    KB 248.5 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;286700:
אני לא התווכחתי כלל אני מברר את זה בדיוק כמוך, ואני גם חושב שצל צודקת, רק אמרתי את מה שידוע לי. ועכשיו הבנתי גם איך זה עובד הודות לצל...

צל- צבי לין.

אי לכך צל צודק (כמעט תמיד :D) ולא צודקת.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה