עזרה מה הגודל של קאפה שלמה שבבית דפוס מדפיסים עליה?

• הוסף לסימניות
אם אני מדפיסה על קאפה שלמה וחותכת בעצמי- אני אחסוך כסף?

• הוסף לסימניות
גיליון קאפה שלם- 70X100 ס"מ
חצי גיליון- 70X50 ס"מ
רבע גיליון- 35X50 ס"מ

קבצים מצורפים

• מידות גליונות נייר.jpg
    מידות גליונות נייר.jpg
    KB 44.3 · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
אני הדפסתי גם יותר גדולים
יש מקומות שיש גם 100/200\
אבל זה אצלי לא היה יותר זול שיחתכו לי
כי מעל חצי קאפה זה כבר מחי של קאפה שלמה
לא משנה לכמה חותכים

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי גם יותר גדולים
יש מקומות שיש גם 100/200\
אבל זה אצלי לא היה יותר זול שיחתכו לי
כי מעל חצי קאפה זה כבר מחי של קאפה שלמה
לא משנה לכמה חותכים
זאת אומרת שהם בעצם לא לוקחים תוספת על חיתוכים...
ואתה סידרת להם הכל על קאפה? או נתת להם לתמרן לבד?

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שהם בעצם לא לוקחים תוספת על חיתוכים...
ואתה סידרת להם הכל על קאפה? או נתת להם לתמרן לבד?
היה מדובר בחיתוכים ישרים
שלא היו צפופים מידי ולא היה הרבה מה לתמרן
לדוגמא עשיתי 100/150 ו 40/30 ו40/30 והוספתי עוד אחד 40/30 כי זה היה אותו מחיר
מתוך 100/200

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה