מה הגו'קים שלכם?..

• הוסף לסימניות
א' אם זה באויר- מה הבעיה?
ב' לפי ההלכה שאנחנו הולכים לפניה- מותר לי לבשל ביצה בסיר חלבי ולשים אותה בחמין. (נט' בר נט') אז קל וחומר אם זה אדים שאולי מגיעים, ותוך המיחם הוא זכוכית (שאצלינו- היא לא מתבשרת ולא מתחלבת)
גם אם זה באויר - יש בעיה של 'ניצוק'. תבררי.

• הוסף לסימניות
* לעצור דיסק שירים פועל רק בין שיר לשיר ולא באמצע שהזמר מזדמר, ואם יש צורך דחוף לעצור באמצע השיר - לבצע עצירה, ולהרגיש שרצחתי נשמה של מישהו :eek:
* אף פעם לא לסגור דיסק באמצע החיים, אלא לעצור ע"מ שימשיך מאותו מקום. שמא מישהו יבוא ויצעק עליך "למה סגרת לי? אני באמצע המתח!" ואז תוכל להמשיך מאותו מקום שהופסק ולהגיד: "הנה הנה, זה ממשיך"...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לכאן את הערך 'כפייתיות' מהאנציקלופדיה לפסיכיאטריה?
אולי עוד כמה ערכים רלוונטיים.
באמת שזה מתחיל להפחיד יותר מרגע לרגע...
האמת שהרוב זה ג'וקים פופולריים. אולי זה לא נורמלי אבל זה מצוי אצל הרוב [ראה ערך 'תבואת שיגעון']
אבל מה שכן, יש לציין ששיגעונות הכביסה אצל הרבה נשים קצת יצאו מפרפורציה. זה לא שלי אין שיגעונות אבל זה בכיוון יותר פרקטי, פחות כפייתי [כמו הפרדת צבעים שונים ירוק, כחול, אדום,ורוד וכו' אבל זה אחרי שבגדים הורידו לי צבע והכתימו לי בגדים אחרים . לא סתם שיגעון].

• הוסף לסימניות
בגד שהיה קצת מידי בשמש , אני מריחה שהריח של הכביסה שלו נעלם , ומסוגלת לכבס שוב , שיצא ה"ריח של השמש".
לכן תולה כמעט רק בבית.
הבעיה שזה ריח שרק אני מריחה. מוזר

גמני חשבתי שרק אני מריחה את ריח השמש, זה באמת ריח לא נחמד בכלל.:rolleyes:
אז יש לך חברה לג'וק.....:p

• הוסף לסימניות
לקרוא כל עיתון מהסוף.
אני הפוך: אין לקרוא עיתון שלא לפי הסדר. יש עיתון מסוים שלא אזכיר את שמו ששום דבר שם לא מעניין אותי חוץ מהמתכונים, אבל אני מכריחה את עצמי לרפרף קודם על כל העיתון ורק אז להגיע למתכונים כי חייבים לקרוא לפי הסדר. כך גם אין אצלי מושג של לקרוא ספר מהסוף, ואין מושג של לעזוב ספר באמצע גם אם הוא איום. ומי שמעיז לעשות לי ספוילרים חוטף גם אם זה ספר טיפשי כי זה הורס את הסדר.

כשהייתי ילדה היו לי הרבה ג'וקים שאין לי מושג איך נגמלתי מהם, למשל, לא נרדמת בלי מגבת מקופלת על הכרית. הגעיל אותי נורא שהשיער הרטוב נוגע בכרית עצמה.

• הוסף לסימניות
לתלות כביסה לפי סטים של בגדים ואם התבלבלתי... לסדר את זה בלי הנחות...
לשבת על הרצפה אחרי שטיפה לא משנה באיזה מצב אני:eek:
להכניס למכונה רק גרביים עם בן זוג.
להפוך את הבגדים לפני הכביסה
לתלות כביסה עם אותם אטבי כביסה ולא מכל הסוגים שהצטברו
בעלי יודע שלא שווה לו לקנות סוג אחר כי אז הככלללל מוחלף.... לא אגלה לכם שגם הצבע משנה לי אבל על זה התגברתי:p
אני רואה שאני נתקעת עם הכביסות כי זה באמת ההובי שלי...........

תקני K400 דחוף.....!

• הוסף לסימניות
*אסור להתקשר אליי מייד עם צאת שבת, נשמתי פורחת, גם אם זה בשורה משמחת.
אצלינו כשמישהו מתקשר מיד בצאת שבת מיד אומרים: "מה נולד?":) (לא משנה מי זה, ומה זה)
לא ראיתי שכתוב, אז כנראה זה גו'ק משפחתי רק אצלנו :)
- להכנס להסטרית לחץ ברגע שהטלפון מצלצל ולרוץ להרים אותו או לשאוג לכל מי שבסביבה: נו כבר, נו כבר!
כנראה שלא, כי גם אצלינו זה היה ככה, עד שיש לכולם פלאפון:), ויודעים שזה רק התרמות/אבא/אמא
אז רק להם זה מפריע.....:p

• הוסף לסימניות
לעצור דיסק שירים פועל רק בין שיר לשיר ולא באמצע שהזמר מזדמר, ואם יש צורך דחוף לעצור באמצע השיר - לבצע עצירה, ולהרגיש שרצחתי נשמה של מישהו :eek:
אוי.... אוי... כמה נכון...!

• תודה
Reactions: is
  • הוסף לסימניות
- לתלות כל גרב בנפרד ולא בזוגות
- כל פעם שנכנסתי הביתה הייתי נועלת את הדלת בשתי המנעולים (בעלי גמל אותי מהג'וק הזה)
- במגירות הכל צריך לעמוד ישר ולא לזוז הסכו"ם בערימה ישרה והכלים וכו' ( הג'וק לא שלי - של בעלי) ואם רואים שמשהו זז מתחילים לסדר שוב את כל המגירה מחדש :eek:
עוד בקרוב תגמלי אותו את...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ניסיתי לעלות הבוקר על אוטובוס קו 205 לעתידים, באבוחצירא, בעוד הדלת פתוחה, והנהג פשוט סגר עלי את הדלת, כשהיד שלי נתקעת בפנים(!) וכולי בחוץ, הנוסעים צעקו לו שיפתח את הדלת והוא לא פתח!, רק נשאר במקום, בלי לנסוע, בדלת סגורה, כשאני כלואה!! לא יכולה לזוז, כי היד שלי תקועה באוטובוס! אחרי זמן מה, הנהג פתח את הדלת, ועליתי, ובמקום להתנצל הוא תקף (!) אותי (!) כביכול לא הייתי אמורה לנסות לעלות, וצעק עלי למה אני מנסה להיכנס לאוטובוס, למרות שהיה ברור לכל מי ששם שנהגתי כראוי- הדלת הייתה עדיין פתוחה, האוטובוס בתחנה, למה שלא אנסה לעלות? כי מי שלפני כבר סיימה לעלות?? וזה לא הכל- די מיד לאחר מכן - הוא עשה זאת לבחור נוסף, שניסה לעלות כשהדלת הייתה פתוחה והוא סגר עליו על הרגל. הבחור צעק- נהג, תפתח, זה כואב לי, והוא לא פתח!!! אלא חיכה כדי "לחנך" אותו, כשהוא מתייסר מהלחץ של הדלת על הרגל שלו!
1. למי לפנות?
2. מה אני יכולה לעשות כדי ש: א. יעיפו את הנהג האלים הזה (ברגע שזה לא מקרה בודד הוא כבר נקרא אלים...) ב. יפצו אותי או משהו. ?
ואם למישהו יש פרטים על אותו בחור, אולי יקשרו בינינו ונתבע ביחד
אשמח לעזרתכם
*שיטת הונאה חדשה!*
*30 דקות יכולות להרוס לכם את החיים.*
זו לא הונאת טלפון רגילה — היא מסוכנת הרבה יותר.
הם לא צריכים את הכסף שלכם, לא את הסיסמה שלכם ולא את האמון שלכם.
הם צריכים רק את הטוב לב שלכם.

לאחרונה הופיעה במרכזי קניות, בתחנות מטרו, בשווקים ובמקומות ציבוריים “הונאת בקשת עזרה” חדשה.
המבצעים הם בדרך כלל אנשים לבושים היטב, בגיל בינוני או מבוגר.
הם עשויים לומר שאינם יודעים להשתמש בטלפון, שהם צריכים לבדוק את גובה הפנסיה או הסבסוד, או שהם נכנסו בטעות לעמוד הלא נכון — ולבקש מכם לעזור להם עם הטלפון.

*החלק המסוכן:*
כאשר אתם לוקחים את הטלפון ליד, לעיתים קרובות כבר פועל בו שיחת וידאו, הקלטת מסך או זיהוי פנים.
מישהו בצד השני צופה בכם. אתם חושבים שאתם עוזרים — אבל למעשה אוספים את הנתונים הביומטריים שלכם.

זו לא הונאה רגילה.
זו הונאה ביומטרית המבוססת על בינה מלאכותית.
הם לא רוצים את הכסף שלכם — הם רוצים אתכם.

אם תיגעו בטלפון (טביעת אצבע), תקראו מספרים או קודים (קול), או תביטו במסך בזמן השיחה (פנים), שלושת המזהים הביומטריים העיקריים שלכם — טביעת אצבע, קול ופנים — עלולים להיגנב.

בינה מלאכותית מודרנית יכולה ליצור “שיבוט דיגיטלי” שלכם — כמעט מושלם.

*ומה שקורה אחר כך מפחיד:*
הם יכולים להשתמש בשיבוט הדיגיטלי שלכם כדי לקחת הלוואות אונליין, מימון צרכני, משיכת כספים, ואימות אוטומטי באמצעות פנים וקול.
תוך 30 דקות כל מסגרת האשראי שלכם עלולה להיגמר.
כשתקבלו הודעות מהבנק, תגלו שהכסף שלכם לא נעלם — אלא להפך, אתם שקועים בחובות של אלפים או אפילו מיליונים.

---

### *זכרו את 3 הכללים:*

1. *לעולם אל תעזרו לאנשים זרים עם הטלפון שלהם.*
אל תיגעו, אל תלחצו, אל תצפו ואל תקראו שום דבר בקול — גם אם יגידו “רק לחיצה אחת”.

2. *שיחות וידאו לא מוכרות:*
נתקו מיד.
לעולם אל תיענו לבקשה “להסתכל למצלמה” או “לדבר רגע”.

3. *שתפו את ההודעה הזו עם מבוגרים, ילדים וחברים טובי לב.*
המתחזים מכוונים עכשיו לאנשים טובים.

---

### *תזכורת אחרונה:*
לעולם אל תחשבו: “לי זה לא יקרה” או “אני מספיק חכם כדי לא ליפול”.
בדיוק על הביטחון הזה ועל טוב הלב הזה הם בונים.

*אנא שתפו. כל שיתוף נוסף עשוי להציל קורבן אחד פחות.*

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה