Google Analytics מה הדרך הטובה ביותר לחבר את האתר לגוגל אנליטיקס?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

אני צריכה לחבר אתר לגוגל אנליטיקס. אני יודעת את התהליך
השאלה איך פותחים חשבון חדש, כשכבר יש לי חשבון פתוח שמיד גוגל אנליטיקס פותח לי בחשבון הזה ואני לא מוצאת איפה להוסיף חשבון.
וגם - בעצם הלקוחה הולכת לנהל את האנליטיקס, אז זה לא אמור להיות על המחשב שלה?
ברור, זה צריך להיות על החשבון מייל שלה..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכנסים למנהל המערכת
בכרטיסיית מנהל מערכת לוחצים על הכפתור הכחול של יצירת חשבון
1668453098139.png

• הוסף לסימניות
בעמוד הראשי של החשבון באנליטיקס (אייקון בית) בצד ימין למטה נכנסים להגדרות
1668453238377.png

נכנסים ללשונית 'מנהל המערכת' ושם אפשר לבחור בין הרשאות גישה לחשבון ובין הרשאות גישה לנכס

1668453348534.png

• הוסף לסימניות
אז בעצם אני יכולה לבחור יצירה של נכס חדש ולתת ללקוחה אפשרות גישה לנכס?

• הוסף לסימניות
אז בעצם אני יכולה לבחור יצירה של נכס חדש ולתת ללקוחה אפשרות גישה לנכס?
כן
אבל ממליצה ליצור חשבון חדש
כדי שאם יהיו נכסים נוספים בעסק הזה יהיה לעסק שליטה על הכל בחשבון אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה