Google Analytics מה הדרך הטובה ביותר לחבר את האתר לגוגל אנליטיקס?

• הוסף לסימניות
אתר בוורדפרס..
תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש Google Analytics בחנות התוספים, זה לא צריך תוסף מיוחד, מה שתמצאי יהיה טוב.

• הוסף לסימניות
אם מחפשים את הדרך הטובה, אז עדיף בלי תוסף אלא ישירות להטמיע את הקוד במקום שלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השתמשתי בתוסף הזה:
1624180736352.png
ולאחר שעדכנתי את ה 1624180847298.png זה שלח אותי לעמוד שגיאה.

אז השתמשתי בתוסף אחר:
1624180917987.png
והוא שלח אותי לעמוד חיצוני ארוך של גוגל, אז לא היה בא לי עליו..

איזה עוד תוסף פשוט יש רק להכניס את הid ושלום על ישראל..
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
מישהו משהו...

• הוסף לסימניות
לבסוף השתמשתי באופציה הזו, מקווה שתעבוד..
1624398338556.png

1624398372178.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיף להטמיע תג מניג'ר

הסבר ....:rolleyes:??

אולי
כוונתך לעשות בדרך המוצגת בסרטון הבא

• הוסף לסימניות
נסתי להבין מפה איך לחבר את האתר לגוגל אנליטיקס
האמת שאני ממש יודעת את המינימום בבניית אתרים ולא כ"כ מבינה בקודים וכד'
אשמח להסבר איך בצורה הקלה והפשוטה אני יכולה לחבר את האתר שלי לשם ואיך בדיוק אני רואה את הנתונים
שאלה נוספת, יש משהי שבקשה ממני לעשות לה את זה גם באתר והיא תשלם לי על זה שאני אבדוק וכו' כמה אני אמורה לקחת תשלום על כזה דבר, לסדר שיהיה ואח"כ לבדוק מידי פעם שתרצה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה, קצת דחוף לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

אני צריכה לחבר אתר לגוגל אנליטיקס. אני יודעת את התהליך
השאלה איך פותחים חשבון חדש, כשכבר יש לי חשבון פתוח שמיד גוגל אנליטיקס פותח לי בחשבון הזה ואני לא מוצאת איפה להוסיף חשבון.
וגם - בעצם הלקוחה הולכת לנהל את האנליטיקס, אז זה לא אמור להיות על המחשב שלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה