מה הדרך הטובה ביותר לייבא ספר שכולו טבלאות מוורד

• הוסף לסימניות
האם לייבא את הטבלא מוורד
וא"כ איך להתאים אותו לגודל העמוד

• הוסף לסימניות
אם ממש כולו טבלאות. הייתי שוקל לעמד אותו בוורד. כן.
מותר לחלוק עליך...?
אני עימדתי באינדי ספר שרובו טבלאות, העבודה היתה חוויתית וקיבלתי ב"ה הרבה פידבקים על התוצאה...
ניתן לראות כאן: https://piskaot.co.il/gallery/יגל-ליבי/

בשביל מה אינדי נועדה אם לא בשביל קבצים כאלה... :rolleyes:

האם לייבא את הטבלא מוורד
וא"כ איך להתאים אותו לגודל העמוד
מייבאים את הטקסט כרגיל, ואח"כ באינדי מעצבים את הטבלה,
מגדירים סגנון טבלה/תא והכל אמור לזרום...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מייבאים את הטקסט כרגיל, ואח"כ באינדי מעצבים את הטבלה,
מגדירים סגנון טבלה/תא והכל אמור לזרום...

בהצלחה!
[/QUOTE]
בוורד עכשיו כבר יש טבלה איך אני מייבא ואח"כ מגדיר טבלה חדשה על מה שקיים
אני גם אמור להוסיף טור

• הוסף לסימניות
[/QUOTE]
בוורד עכשיו כבר יש טבלה איך אני מייבא ואח"כ מגדיר טבלה חדשה על מה שקיים
אני גם אמור להוסיף טור
[/QUOTE]
הטבלה מגיעה באופן אוטומטי בייבוא,
אח"כ באינדי מעצבים את הטבלה מחדש.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מותר לחלוק עליך...?
מצוה!
אני עימדתי באינדי ספר שרובו טבלאות, העבודה היתה חוויתית וקיבלתי ב"ה הרבה פידבקים על התוצאה...
ניתן לראות כאן: https://piskaot.co.il/gallery/יגל-ליבי/
קודם כל, ספר יפה מאוד מאוד.
אבל אם מדובר בספר שכולו טבלאות, ישנה עדיין עדיפות לוורד במידת מה, לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה