מה הדרך הטובה ביותר ליצור גישה לקבצים ממקום מרוחק?

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עכשיו צריך לעבוד עם עוד מישהו על אותם קבצים. ליצור רשת מקומית למחשב אחד אין בעיה. השאלה מה הדרך הכי טובה אם אני רוצה לעבוד מהבית על הקבצים האלה? איך יוצרים גישה רחוקה מהבית בצורה טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;1230361:
התבלבלתי: timeeviwer

האם זה רק להעברת קובץ באופן חד פעמי?
או יש גם פתרון לעבודה קבועה על הקובץ המרוחק במחשב שלי אבל שהשמירה תהיה שם. כמו רשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1230383:
או יש גם פתרון לעבודה קבועה על הקובץ המרוחק במחשב שלי אבל שהשמירה תהיה שם. כמו רשת.
זו תוכנת שליטה מרחוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1230383:

בtimeeviwer תוכל להוסיף רשת VPN (אפשרויות מתקדם) זה אמור להוסיף לך כמו רשת ביתית וירטואלית, אבל זה איטי מאד! תלוי למה אתה צריך.
ובאמת מדוע לא תשתמש בגוגל דרייב וכדו'?

עוד אופציה היא שולחן עבודה מרוחק, לפתוח כמה משתמשים וכך זה לא מפריע למשתמש השני, קצת מסובך!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
צור רשת מרוחק באמצעות logmein Hamachi

• הוסף לסימניות
ולמה לא תקיה של דרופבוקס, עובד מאוד מאוד טוב, כמו תקיה מקומית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1234974:
ולמה לא תקיה של דרופבוקס, עובד מאוד מאוד טוב, כמו תקיה מקומית.

לא יעיל לתוכנות שאפשר לפתוח בו זמנית 2 משתמשים ,כמו אקסס,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1234976:
לא יעיל לתוכנות שאפשר לפתוח בו זמנית 2 משתמשים ,כמו אקסס,

למה לא? הוא לא שומר את השינויים של שניהם כמו בתקיה משותפת בין מחשבים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1235980:
למה לא? הוא לא שומר את השינויים של שניהם כמו בתקיה משותפת בין מחשבים?
בעת סגירת הקובץ הוא מעלה מחדש את הקובץ לאתר ומשם חוזר למחשבים האחרים, אבל לא בזמן שהקובץ פתוח.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 122 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה