מה הדרך הכי נכונה להתחבר ללינוקס דרך ג'בה סלניום?

• הוסף לסימניות
אני צריכה שהוא יכיר גם פקודות פנימיות כגון $BASE_DIR

• הוסף לסימניות
אי אפשר להתחבר ללינוקס באמצעות סלניום (בכל שפה, לא רק בjava) :)

• הוסף לסימניות
אז איך אפשר כן להתחבר לשרת?
חייבת להריץ שם משהו תוך כדי בדיקות
דרך cmd זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
אז איך אפשר כן להתחבר לשרת?
חייבת להריץ שם משהו תוך כדי בדיקות
דרך cmd זה אפשרי?

יש כל מיני תוכנות, כנראה ש-ssh הכי מתאימה פה.
זאת תוכנה שקיימת בצורה מובנית בלינוקס, ובווינדוס 10 ומעלה קיימת אפשרות התקנה בפיצ'רים של ווינדוס.
ssh זאת תוכנה שנותנת להריץ בצורה מאובטחת shell, ובמקרה הזה אתם כנראה מחפשים להשתמש בbash מעל גבי ssh.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להריץ את הפקודה ssh userName#hostName
הבעיה שאחר כך הוא דורש את הססימא ודרך הג'בה הוא לא מסכים לשלוח string ז"א הוא מוכן לקבל רק פקודות שהוא מכיר
ככה אני כותבת את זה:
.;(" Process p = Runtime.getRuntime().exec("cmd.exe /c start ssh userName#hostName && myPass
במקום # שטרודל
מה הדרך לעשות את זה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי עד הסוף מה את רוצה לעשות.
כשאת אומרת ״להתחבר ללינוקס״ את מתכוונת להתחבר לשרת מרוחק (שמערכת ההפעלה שלו היא לינוקס)?
ובאיזו סביבה רצה התוכנה שלך? בוינדוס? (כך אני מבין מזה שרשמת שם cmd)
ומה את רוצה לעשות אחרי שאת מתחברת לשרת?

באופן כללי, אפשר ללכת בדרך הזו, להריץ כאילו פקודות טרמינל מתוך java. אבל אני מאמין שזה מיותר. מן הסתם תוכלי למצוא איזו ספרייה שעושה לך את זה. תחפשי אולי ״java ssh to remote server״

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה