כללי מה הדרך המשתלמת ביותר לעשות מנוי לשאטרסטוק?

• הוסף לסימניות
האם יש איזה מבצעים,
או איזושהי דרך אחרת
שאפשר לעשות מנוי במחיר מוזל?

ממש תודה!
יצחק

• הוסף לסימניות
הדרך המוזלת היחידה היא לארגן קבוצה של כמה יחד, ואז את לא צריכה לשלם הרבה על הרבה תמונות.

• הוסף לסימניות
האם זה חוקי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קראתי עוד פעם
מה שהם מציעים בקבוצה היא שכל חברי הקבוצה יכולים להשתמש בו זמנית עם שם משתמש אחד בשונה בחשבון יחיד אם המערכת מזהה כניסה נוספת באותו שם משתמש המתשתמש הראשון נפלט מהמערכת

אם תצליחו לארגן קבוצה של חמש אנשים זה יוצא לכל תמונה פחות מ2 דולר וכאשר אתה רק יחיד זה קרוב ל4 דולר לתמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;997245:
קראתי עוד פעם
מה שהם מציעים בקבוצה היא שכל חברי הקבוצה יכולים להשתמש בו זמנית עם שם משתמש אחד בשונה בחשבון יחיד אם המערכת מזהה כניסה נוספת באותו שם משתמש המתשתמש הראשון נפלט מהמערכת

אם תצליחו לארגן קבוצה של חמש אנשים זה יוצא לכל תמונה פחות מ2 דולר וכאשר אתה רק יחיד זה קרוב ל4 דולר לתמונה

טוב, אנגלית.אינני מבין, אך בדברי נעמה ברור שניתן לרכוש.כמה מנויים בהנחה, ולא אחד לכולם.

• הוסף לסימניות
ישנם אתרי קופונים שאתה יכול להכניס קוד ואז יש לך הנחה על החבילה שאתה קונה
(אני לא יודעת אם זה תקף כשקונים כמה אנשים ביחד)
תחפש בגוגל shutterstock Coupon

ולגבי המנוי multi זה שם משתמש אחד שלפי מספר ההרשאות כך מספר האנשים שזכאים להוריד את התמונות ושיש להם רשיון על התמונות (בעקרון זה מן הסתם הותאם לחברות שיש להם הרבה עובדים, אני לא חושבת שהshutterstock כיוונו את זה להתחברויות של אנשים פרטיים)

• הוסף לסימניות
אני מבצעת רכישה ב- 49$ ל 12 תמונות לבחור במשך שנה בגודל קטן ובינוני וזה בד"כ מספיק טוב למה שאני צריכה.
וגם לדעתי האפשרות הכי זולה מכל האפשרויות בלי שצריך להשקיע סכום רציני בבת אחת.

• הוסף לסימניות
באסאפ ישראל,
הציעו לי מנוי לשאטרסטוק ל25 תמונות לשנה, כולל וקטורים, בכל גודל,
ב230$

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה