דרוש מידע מה הדרך הנכונה להעביר פטנט לצבא?

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מאוד פשוט וקל ליירט רחפנים עוינים
אני מסתובב עם זה כבר הרבה זמן ולא יודע מה הדרך הכי נכונה לעניין את צה"ל על זה
המטרה שלי: בעיקר להגן על אנשים [ועל הדרך לא איכפת לי קצת להרוויח על זה]
וכן חסר לי ידע באופן של להטיס כמה רחפנים ביחד [שיטיסו בהתאם] אשמח לקבל על זה מידע ממי שמכיר..
לאחרונה התפרסם שרחפנים עויינים טסים מעל בסיס נבטים ולכן קיבל העניין אצלי משנה דחיפות.
מי יודע פרטים איך להתקדם עם זה נא להודיע.
תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1733859001520.png

• הוסף לסימניות
וכן חסר לי ידע באופן של להטיס כמה רחפנים ביחד [שיטיסו בהתאם] אשמח לקבל על זה מידע ממי שמכיר..
לאחרונה התברר שרחפנים עויינים טסים מעל בסיס נבטים ולכן קיבל העניין אצלי משנה דחיפות.
תודה רבה.
אתה יכול לפנות למשרד פטנטים, ואח"כ לפנות עם הפטנט המוכן לצבא

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שינון מגל הוא הכתובת הנכונה פה, עם כל הכבוד לאיש וגם קצת צורם לי הסגידה אליו
מסכים עם כל מילה גם בקשר לזה שהוא לא אמור להיות הכתובת וגם בקשר לסגידה
אבל מה לעשות שהוא מקושר לכל מיני קצינים שרוצים לקדם דברים ושבמדינה שלנו בלי קשרים שום דבר לא זז.

אני בטוח שיש עוד דרכים,
מוזמנת להציע.

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שינון מגל הוא הכתובת הנכונה פה, עם כל הכבוד לאיש וגם קצת צורם לי הסגידה אליו
יכול להיות שאת צודקת שהוא לא הכתובת הנכונה, אבל אני לא מכירה מישהו אחר שיכול לנסות לעזור.
לא סוגדת לו. אבל הוא בנאדם טוב ומכבד חרדים.

• הוסף לסימניות
לאחרונה התפרסם שרחפנים עויינים טסים מעל בסיס נבטים ולכן קיבל העניין אצלי משנה דחיפות.
תודה רבה.
קודם תנסה בדרכים המקובלות:

או שתפנה למפא"ת

(רק שלא ראיתי באתר שלהם אפשרות פנייה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קודם תנסה בדרכים המקובלות:

או שתפנה למפא"ת

(רק שלא ראיתי באתר שלהם אפשרות פנייה)
את כל הדרכים האלה כבר ניסיתי מזמן
אבל מאז השבעה באוקטובר לרוב המקומות האלו אי אפשר להיכנס מחו"ל, מפחדים מפצחנים [אקרים בלע"ז] כנראה..
והשאר נטפרי חוסם..
מישהו אמר שאמצא פטנט גם לזה

• הוסף לסימניות
אגב, יש דרך ליירוט כטבמי''ם שאסורה בפרסום, ואולי זה הרעיון שלך...
בגדול כיום מיירטים עם מסוק קרב מכמה סיבות טכניות.
כלומר: "מנסים" ליירט עם מסוק.. כמו בהרצליה..
מעניין אותי מה הסיבות הטכניות, אם אין צא"פ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה