כללי מה הדרך הנכונה

• הוסף לסימניות
יש לי כמות גדולה
של שמות ילדים מסודרים בטבלת אקסל.שאני רוצה להריץ אותם על גרפיקה קבועה בפוטושופ או אילוסטרייטור.מה הדרך הכי קלה לעשות את זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
באינדזיין הכי פשט

• הוסף לסימניות
תודה.תוכלי להסביר לי.אני לא מכירה כמעט את התוכנה

• הוסף לסימניות
כדי לעשות את זה בפוטושופ או באילוסטריטור
תצטרכי לעבוד אחד אחד לפתוח ולהכניס את השם.
באינדזיין את שמה את הקובץ של העיצוב ב"מאסטר" -דף האב
ואז מריצים את השמות או התמונות לכל העמודים בשרשור.
אם את לא מכירה את התוכנה בכלל,
זה יהיה מסובך להסביר הכל מההתחלה.
אם את רוצה, ולא שווה לך לעבוד על זה באחד אחד,
אני מוכנה להריץ לך את זה בתשלום.

• הוסף לסימניות
אולי מישו בכל זאת מתנדב להסביר לי איך לעשות באינדיזיין.אני מבינה מהר:D

• הוסף לסימניות
אולי ניתן להשתמש בדרך הישנה, דרך מיזוג דואר בוורד, ולייבא את התמונה (גרפיקה) לוורד. והוא יריץ את זה על כל השמות....

• הוסף לסימניות
וורד זה לא תוכנה לדפוס. ובפרט בתמונות. הכל שם RGB.

• הוסף לסימניות
אולי?? אבל כל תמונה לגופה של ענין

• הוסף לסימניות
טוב זה היה משו ברמה מאד נמוכה. אז מיזוג דואר עזר לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה