מידע שימושי מה הדרך הקלה להגיע למנהל מוסד חינוכי

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגיע לכמה שיתר מוסדות חינוכיים
מי יוכל לכוון אותי איך הדרך הכי קלה להגיע אליהם?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לפני תקופה חפרתי על זה פה בפרוג ומישהו המליץ לי על מגזין *הדמאסטר* מגזין יחודי שמגיע לכל המנהלי מוסדות החרדיים בכל הארץ הכוללים ישיבות סמינרים חיידרים בתי ספר ומעונות
וממש נהניתי מהיחס שהם נותנים למפרסמים ובמחיר הם היו לא יקרים מדי ביחס לתוצאה שמקבלים
שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
לפני תקופה חפרתי על זה פה בפרוג ומישהו המליץ לי על מגזין *הדמאסטר* מגזין יחודי שמגיע לכל המנהלי מוסדות החרדיים בכל הארץ הכוללים ישיבות סמינרים חיידרים בתי ספר ומעונות
וממש נהניתי מהיחס שהם נותנים למפרסמים ובמחיר הם היו לא יקרים מדי ביחס לתוצאה שמקבלים
שווה בדיקה
יש לכם פרטי התקשרות?

• הוסף לסימניות
תפרסם שיש לך סכום גדול שמיועד לצדקה
הם כבר יבואו אליך ;)

• הוסף לסימניות
הדמאסטר הוא מגזין דו חודשי, מוצלח ביותר למי שמחפש את מנהלי המוסדות
לפני שבועיים יצא לאור גיליון מס' 7, מצרף לינק:

• הוסף לסימניות
יש לכם פרטי התקשרות?
רק עכשיו ראיתי את ההודעה
אני דיברתי עם 0533189908 נתן שירות מיוחד ויש לו פלוס נוסף שיש לו כמה קבוצות של מזכירים שהוא מחובר אליהם והוא מפרסם גם שם, נוסף למגזין

• הוסף לסימניות
שמעתי על זה גם תגובות טובות
ממליצה בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה