דרוש מידע קורס איפור מקצועי

• הוסף לסימניות
היי לכולן!
אני יודעת שהיו כמה אשכולות בנושא, אך מרוב בלאגן התקשתי להגיע למסקנה
כרגע אני מחפשת קורס מקצועי שיוציא אותי מאפרת מקצועית
כמובן שיש את ההשקעה האישית וההתמסרות
אבל כמובן הבסיס זה קורס מקצועי ומקיף
בגדול השמות ששמעתי עד עכשיו היו: גילה אדלר, ביוטי מור של מרגלית יעקובוביץ, ויופיקס של אורלי חרר. וכאן אשמח לכל מידע שלכן בעניין, מכאלה שלמדו, שמעו בררו וכו', כל מידע יעזור לי, על מנת להחליט מה הכי נכון לי, המיקום לא משחק אצלי, אני יכולה לסוע. תודה מראש לכל העונות, אין כמוכן :giggle:

• הוסף לסימניות
היי לכולן!
אני יודעת שהיו כמה אשכולות בנושא, אך מרוב בלאגן התקשתי להגיע למסקנה
כרגע אני מחפשת קורס מקצועי שיוציא אותי מאפרת מקצועית
כמובן שיש את ההשקעה האישית וההתמסרות
אבל כמובן הבסיס זה קורס מקצועי ומקיף
בגדול השמות ששמעתי עד עכשיו היו: גילה אדלר, ביוטי מור של מרגלית יעקובוביץ, ויופיקס של אורלי חרר. וכאן אשמח לכל מידע שלכן בעניין, מכאלה שלמדו, שמעו בררו וכו', כל מידע יעזור לי, על מנת להחליט מה הכי נכון לי, המיקום לא משחק אצלי, אני יכולה לסוע. תודה מראש לכל העונות, אין כמוכן :giggle:
היי
אחרי בירורים מקיפים הלכתי לבית ספר של הודיה ביסמוט והייתי מרוצה עד הגג

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת לקורס פרטי אצל מאפרת שאת אוהבת את הסגנון איפור שלה.
ולגבי מזוודה יש מלא שסתם דוחפות מוצרים לא שימושיים, או של מוצרים שלהן או של מוצרים שהן משווקות. (גילה אדלר משווקת את עדה לזורגן אז אני מאמינה שיש מהם הרבה במזוודה שלה, לאורלי חרר יש מותג איפור שלה כך שכל המזוודה ממוצרים שלה) ואין מותג אחד שכל המוצרים שלו הכי טובים.
אז אם את הולכת למישהי מביאה מזוודה תבדקי את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה