מה ההבדלים

• הוסף לסימניות
הקלידים הם לא שקולים ,
ה900 וpa3 le הם אותו דבר חוץ שיש בle ארבע כפתורים למעברים במקצב , ואפשר להקליט דגימות ויש לו יותר סאונדים , והכי הכי חשוב שזה מיוצר באיטליה ,איכות מוצר פצצה!! ה900 מיוצר בסין

• הוסף לסימניות
נראה לי ש900 וLE הם אותו דבר כמעט, חוץ מזה שLE יותר חתיך.
אבי לא התכוונתי שבשכלולים או בנוחות הם אותו דבר, אלא יותר מבחינת ההבדל תכלס'. בונים בהם מקצבים באותה צורה, ויש להם אותו סאונדים (חוץ מכמה חדשים שנוספו). כשזה מגיע לזה שרוקד בחתונה - הוא לא ישמע הבדל בין PA800 לבין PA3X. ברמה הזאת מה שמשנה זה רמת הנגינה של המנגן, ואיכות המקצבים והמיקס שתלויים בכשרון של היוצר.

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד דוד מרדכי אני היה לי גם pa900 וגם pa3le
ויש הבדל ענק מאוד
לגבי שמיעה באירועים לא ישמעו הבדל בין pa600 ל pa3

• הוסף לסימניות
ואפשר בel להקליט לתוכו שירה ולהכניס שיר ולמחוק את הזמר?

• הוסף לסימניות
למה אתה מתכוון למחוק את הזמר יש פונקציה שמזהר אבל לא ממש

• הוסף לסימניות
הצלילים הקיימים באורגן והסטים של התופים הוא אותו דבר כמו הpa 3x?

• הוסף לסימניות
אז אם כך הוא יותר מהpa 900 כי שמעתי בpa3x הרבה כלים שודרגו וגם בכלי נשיפה ומיתר הרבה יותר אמיתיים מה pa900

• הוסף לסימניות
בא נעשה סדר זה לא יכול להיות שה" pa3 שודרג" כי ה pa3 יצא ב2011 וה900 יצא ב2014 מה שכן ה900 וה3 פחות או יותר זהים בסאונדים של קורג אך ב pa3le יש המון תוספות
קורג תמיד עבדו כך מוציאים אורגנים בינונים ואז כל שנה מוצאים דגם יותר מתקדם עד שמגיעים לשיא שהאורגן הבא יהיה pa4
וזה הסדרה pa300/600/900/ pa 3 le
הראשון יצא ה600 אחרי זה 900 אחרי זה 300 ואחרי זה pa3le עכשיו מחכים לpa4 או אם יחליטו להוציא דגם אחר לפני הדגל החדש

שזה אומר שכרגע אין אורגן דגל של קורג כי יצא דגמים חדשים אחרי ה pa3 שהם עוקפים,
זה כמו ה_ psr950 מול טירוס 2.. מה היית מעדיף?

• הוסף לסימניות
הבנתי אני מתכוון ששמעתי את הpa 3x וה pa 900 ובx3 היה צלילים יותר איכותיים עם יותר שכבות של סאונד

• הוסף לסימניות
זה כבר תלוי בתכנות צליך כנראה שמעת משהו טוב

• הוסף לסימניות
אם אתה לא צריך 4 יציאות לך על ה3le

• הוסף לסימניות
לא. אני שמעתי את האורגן עצמו באתר של קורג ללא שום תכנותים ודגימות

• הוסף לסימניות
אני יכלתי לקבל pa3 חדש בקופסה ב11,000 וקניתי את ה3le ב12,000 הpa3 זה אורגן עם באגים ממשק ישן מה שיש שם שאין בle אני לא צריך

• הוסף לסימניות
כן ברור שאפשר להקליט מיקרופון כמובן ב mp3 ולא מידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה