מה ההבדל בין אתרוג לנטפרי

• הוסף לסימניות
נטפרי מחליטים על ההשקפה.
גם בד"ץ ירושלים מתערבים בהשקפה, ולכן יש מוצרים שהם לא נותנים עליהם הכשר... (אפילו שזה לא קשור לכשרות המוצר)
מה הקשר התערבות בהשקפה ?!
הם בחרו להקפיד על רמה מסוימת של סינון ומי שמעוניין ברמה הזו - בבקשה
זה לא נקרא התערבות אלא התאמת הסינון לרמה המתבקשת והמתוכננת מראש

כמו שיש כעת אשכול סמוך על אשה שמחפשת לבן שלה ישיבה שמשלבת מקצוע, ואז יבואו להתלונן שהישיבות מתערבות לנו בהשקפה.
סליחה ! אני רוצה ללמוד בארחות תורה + לימודי מקצוע ! מה זה הדבר הזה שהישיבה לא מרשה ?! היא מתערבת בהשקפה !!
זה נכתב בציניות, כן ?! ;)

• הוסף לסימניות
גם בד"ץ ירושלים מתערבים בהשקפה, ולכן יש מוצרים שהם לא נותנים עליהם הכשר... (אפילו שזה לא קשור לכשרות המוצר)
מה הקשר התערבות בהשקפה ?!
הם בחרו להקפיד על רמה מסוימת של סינון ומי שמעוניין ברמה הזו - בבקשה
זה לא נקרא התערבות אלא התאמת הסינון לרמה המתבקשת והמתוכננת מראש
כן, מה הבעיה בפורום אוצר החכמה?

• הוסף לסימניות
כן, מה הבעיה בפורום אוצר החכמה?
תשאלו את הרב אולמן שאסר את זה
בפורום נטפרי היה על זה דיונים שלמים !
אני רק יביא קישור לאמת שעומדת מאחורי החסימה
זה מסביר הההכל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שוקל איזה סינון לרכוש ואני מה זה מבולבל אגב שמעתי מקרוב משפחה שנתיב בטלפון פותח דברים שבסטיק חסומים ועוד אגב הקליטה של הסטיק גרועה עד לא קיימת בקס

• הוסף לסימניות
אני חושב שההבדל העיקרי הוא שאתרוג חוסמים רק מה שבעייתי אבל נטפרי חוסמים הכל עד שהם בודקים... לכן הרבה אנשים מתקשים להשתמש בסינון של נטפרי...
בנטפרי גם תמונות שאין בהם שום בעיה נחסמות עד שהרובוט בודק אותם...

• הוסף לסימניות
לי יש אתרוג פלוס...
כך רשום לי...
אין דבר כזה אתרוג בלי פלוס?
אתרוג פלוס לא קיים כבר כשנתיים. נשמח להבין בתגובה פרטית על מדובר כדי שתהיו מעודכנים בצורה מסודרת.

• הוסף לסימניות
אתרוג פלוס לא קיים כבר כשנתיים. נשמח להבין בתגובה פרטית על מדובר כדי שתהיו מעודכנים בצורה מסודרת.
וואי...
המון סליחה...
רציתי לעשות לכם צילום מסך של אתרוג פלוס אז פתחתי משהוא שלא אמור להפתח, ו...
רק עכשיו אני אוחז שאין לי יותר את ה"פלוס" בלוגו...
אני לא מאמין!!!
זה קרה לפני שנתיים ועד עכשיו לא שמתי לב???
מוזר???

• הוסף לסימניות
בנטפרי גם תמונות שאין בהם שום בעיה נחסמות עד שהרובוט בודק אותם...
אין כזה דבר בנטפרי רובוט שבודק תמונות, הכל נבדק ע"י עין אנושית של גויים
הרובוט של נטפרי בודק רק טקסט

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר בנטפרי רובוט שבודק תמונות, הכל נבדק ע"י עין אנושית של גויים
הרובוט של נטפרי בודק רק טקסט
לא משנה רובוט או אנושית
תכלס' הכל חסום עד שמאשרים את זה בניגוד לסינונים אחרים בהם הכל פתוח עד שחוסמים את זה
(לא כולל חיפושי טקסטים חשודים)

• הוסף לסימניות
לא משנה רובוט או אנושית
תכלס' הכל חסום עד שמאשרים את זה בניגוד לסינונים אחרים בהם הכל פתוח עד שחוסמים את זה
(לא כולל חיפושי טקסטים חשודים)
נו אז זה טוב !
אתה רוצה להיות זה שנחשף לתמונות לא ראויות עד שיחסמו ?!
בשביל זה יש סינון שחוסם תמונות לפני שאתה נחשף !

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה את השאלה,
אשמח לדעת כיום מה הסינון המועדף.

והאם יש באתרוג תמונות לא ראויות?
האם אתר קנווה פתוח באתרוג ולא דורש סינון על כל תמונה?
ואתרים של לימודי "הבינה המלכותית"?
תודה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אשמח לסיכום מה ההבדל בין נטפרי לאתרוג ברמת חסימה על בסיס השקפה.
מה הקריטריונים של כל אחד מסינונים לסגור או לפתוח.
(נושאים שיעניינו אותי במיוחד:
פתיחת אתרים חדשים לצורך הקמה,
אתרים שהתוכן שלהם כשר אבל מיועד לקהל יעד מסוים- כמו זוגיות, לידה וכו'
אילו קריטריונים קובעים אם תוכן האתר מתאים ללקוחות נטפרי / אתרוג
וכן עבור בונת אתרים שהאתר של הלקוח שלה לא נפתח בנטפרי יש פתרון איך לעבוד עליו באופן אישי)

• הוסף לסימניות
סיכום ההבדלים בין נטפרי לאתרוג - לאחר בדיקה מעמיקה:
כל הדברים בדוקים באופן אישי מהימים האחרונים, ויש לי את שני הסינונים בפועל:
באופן כללי, נטפרי הרבה יותר חזק שמור והשקפתי, ונפרט:
נטפרי - מעלות: 1. מסננת באופן מוקפד חזק ומקיף ביותר. נבדק גם ע"י רובוטים וגם ע"י גויים בפועל.
2. נותנת מענה מבחינה השקפתית, לאמר: חוסמת אתרים שאינם מתאימים להשקפת הצבור החרדי והירא שמים, לדוגמא: ברדק - חסום, עולם הילדים בהידברות - חסום, ועוד כהנה וכהנה.
נטפרי - חסרונות: 1. להרבה תמונות לוקח זמן לעלות עקב החסימה האנושית.
2. כמו כן תוכנות גרפיקה וציור רבות אינם נפתחות כלל, גם אם אין בהם דבר בעייתי. אך הדבר מפריע רק למי שעובד באותו תחום ספיציפי ולכן כדאי לבדוק מראש.
3. לא מתאים למי שלא אוחז בהשקפה של נטפרי.
אתרוג - מעלות: 1. הסינון מהיר - ע"י רובוטים בלבד.
2. מענה מהיר יותר וגם יעיל - הם פותחים מה שנצרך.
3. גם אתרי גרפיקה וכיוצא בהם פתוחים.
4. כל אתר שאין בו בעיה - פתוח, כולל אתרי הגרפיקה השונים וכדו' - חשוב לאנשים שעובדים בזה.
אתרוג - חסרונות: 1. אין אחריות על ההשקפה וכדו'.
2. מטבע הדברים, יתכנו יותר 'פשלות' בסינון מטבע הדברים.
לסיכום: ברור שכל חרדי קלאסי יעדיף נטפרי וכן הוא העדיפות, אולם למי שעובד בדברים מסויימים, או למי שקצת יותר פתוח נטפרי פשוט 'משגע' ו'חוסם את החיים' ועדיף לו אתרוג שמסונן היטב ומצד שני אינו מתערב בהשקפות וכדו'.
הבהרות חשובות:
1. בשני הסינונים ניתן להגדיר רמות סינון שונות, כשאז גם אתרוג יהיה חסום אף יותר מנטפרי, והמדובר כאן על הסינון הבסיסי והפתוח ביותר בשניהם.
2. אינטרנט אתרוג אינו קשור לרימון כלל (מלבד הבעלות) וא"א לעבור מזה לזה.
[רימון הוא סינון לחילונים - שבו ניתן לעבור בלחיצת כפתור לרמות סינון גרועות ביותר שבעצם לא מסננות כלום לחרדי מצוי.]
3. המלצה אישית לכל אותם שמקטרים ומקללים את נטפרי שחוסמים כל דבר וכדו' - נראה שעדיף לעבור לאתרוג שהוא בסדר לגמרי ועם הסכמות רבנים, ומי שלא אוחז ברמה של נטפרי עדיף שירד ממנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת