דרוש מידע מה ההבדל בין בוגבו בי 3 ל5?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ממש, מבחינת הידיות, יש ל5 כיסוי עור.
גם המושב טיפה שונה.
ראיתי כאלה שפשוט קנו גגון של בי5 וזה נראה כמעט אותו דבר.

• הוסף לסימניות
לא ממש, מבחינת הידיות, יש ל5 כיסוי עור.
גם המושב טיפה שונה.
ראיתי כאלה שפשוט קנו גגון של בי5 וזה נראה כמעט אותו דבר.

נראה לי שאני צריכה לראות את זה פיזית
אז אל תרכיבי אותה בשבילי בנתיים
תודה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל ההבדל העיקרי כשאת קונה ביד שניה יהיה גם מבחינת שנות השימוש...
הקטע שהעגלה שלי נקנתה וחודש אחר כך הגיע הבי 5. כך שהם כמעט באותו גיל.

• הוסף לסימניות
יויו, בוגבו כל הסוגים, בייביג'וגר, מאמס אנד פאפס מאונטן באגי ,בייבי מונסטר,סילבר קרוסו עוד
יש גם עגלות חדשות, כמו בייבי בוס, מאונטן באגי, בייבי מונסטר, nio,mom' capri זולים בהפרש משמעותי מכל החנויות

שלום אני רואה שאת מוכרת עגלות יד שניה-יש לי עגלה שאני רוצה למכור אפשר לעשות את זה דרכך?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• עגלה.jpg
    עגלה.jpg
    KB 424.9 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
למי שמעוניינת בבני ברק, יש לי עגלת בוגבו בי 3 שמורה ונקיה מאד. בשימוש מועט ביותר,
שלדה ניקל-גגון מתארך + שק של בוגבו מקורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה