מה ההבדל בין ווצאפ במחשב לצאט במייל או לTEAMS

• הוסף לסימניות
לצורך הצעת עבודה בה יש דרישה לווצאפ חשוב לי לדעת האם יש פסול בתוכנה או רק העובדה שזה על סמארטפון

• הוסף לסימניות
הבעיה היחידה זה הסטטוס
שאפשר לחסום אותו

• הוסף לסימניות
עיקר הברור שלי הוא מבחינה רוחנית
מה המשמעות לרוחניות בהחזקת חשבון ווצאפ
כלומר - זה שנטפרי לא מאפשרים ווצאפ, האם מוצדק לדעתכם
מעורפל לי כל הנושא הזה

• הוסף לסימניות
עיקר הברור שלי הוא מבחינה רוחנית
מה המשמעות לרוחניות בהחזקת חשבון ווצאפ
כלומר - זה שנטפרי לא מאפשרים ווצאפ, האם מוצדק לדעתכם
מעורפל לי כל הנושא הזה
תשאלי רב, לצורך עבודה בד"כ מתירים, אין עם זה באמת בעיה חוץ מהסטטוס, לא ברור למה נטפרי חוסמים..

• הוסף לסימניות
הסטטוס זה הבעיה העיקרית..(תחשוב על זה שיש לך בכיס אלבום תמונות של כל נשות הקשר בפלאפון והלוואי שזה הסתכם בתמונות....:eek::eek:)
השאר זה עניין של קבוצות שיכולים גם להיות בצ'אט רק שתכלס' החברה הבעייתים נמצאחם יותר בווצאפ..
למרות שאין סיבה טכנית באמת להעדיף ווצאפ.

• הוסף לסימניות
במקרים מיוחדים נטפרי יכולים לאשר בכפוף לאישור ועדה שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה