מה ההבדל בין לוח גרפי לבין טאבלט?

• פותח הנושא dizi
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
טאבלט לא יותר נח לציור?
תודה.

• הוסף לסימניות
אבל הוא לא נועד לכך
אין או יש מעט רגישות לעט (דרגות לחיצה) והמענה בהפרש של רבע שניה
אבל תנסי אולי כן טוב...

• הוסף לסימניות
דגם כזה -Genius G-Pen F610
גודל A5, רזולוציה 2000, ורמת רגישות לחץ 1024, מחיר: 85$.
שווה משהו? כדאי לקנות בתור התחלה?

• הוסף לסימניות
טאבלט הוא מיני מחשב מסך מגע.. לא נראה לי מתאים לציור

• הוסף לסימניות
איזו ילדה הראתה לי ציורים מאד יפים שהיא ציירה באייפד. משהו לא מקצועי, אך מאד חביב ונראה עם רזולוציה גבוהה. נראה לי בפוטושופ. אני מבינה שיש הבדלים ברגישות, אבל לא יותר נח כשמציירים ישירות של המסך?

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה שאפשר להתקין פוטושופ בטאבלט

• הוסף לסימניות
האייפד כלל לא מתאים לציור מקצועי
לציורים חמודים של ילדה ...בטח !אמנם לזה יותר כדאי להשקיע בדף ועט

והgenius נראה לי מצויין

• הוסף לסימניות
אחרי חיפוש וקריאה בנושא - הבנתי שסדרת ה"סינטיק" של וואקום משלב את שני היתרונות שחיפשתי - גם ציור על המסך עצמו כמו בטאבלט וגם רגישות כמו של לוח גרפי. אבל זה יקר להחריד. אז בינתיים אסתפק באיזה במבו קטן.

• הוסף לסימניות
פגשתי לא מזמן מעצב גרפי שטען שהוא עושה הכל על הטאבלט שלו (היה לטאבלט עט רגיש ללחץ לטענתו) עם כל התוכנות הכבדות של אדובי.
אני יודעת שזה לא היה אייפאד, זה היה דווקא של חברה אחרת אבל אני לא זוכרת איזה...
הוא היה מאוד מרוצה וטען שהוא גם מאייר עם זה.
אם הוא אכן צודק שווה לברר על זה, אני לא יודעת איך ואיפה אפשר לברר כי אני לא מכירה אותו ואני לא יודעת האם היה לו וואקום להשוואה ומה רמת העבודות שלו. הוא הראה לי את הטאבלט, רק חבל שלא ביקשתי לנסות לצייר על זה... הוא טען בלהט שזה יותר יעיל מוואקום בגלל הניידות והקומפקטיות. בכל מקרה זה היה נשמע לי (ממנו) ממש נוח ומעולה. אין לי מושג איך זה באמת אבל שווה לברר עוד לפני שאת קונה.

• הוסף לסימניות
כבר קניתי.

לפני שראיתי את הודעתך...
Wacom Bamboo Fun Pen&Touch M
בגודל A5, במחיר 280$. נראה איך זה...
דוקא שאלתי בחנות מחשבים אם יש טאבלט מספיק רציני שאפשר להריץ בו תכנות גרפיות כבדות, אמרו לי שמכל המבחר שיש להם אף אחד לא מתאים.
בכל מקרה אם קיים כזה טאבלט הוא בוודאי יקר מאד.

• הוסף לסימניות
תתחדשי ותהני! הבמבו פאן הוא מעולה, עבדתי איתו הרבה.
(לגבי הטאבלט שלו, אם אני לא טועה זה היה באזור ה1000$, אכן יקר יותר)

• הוסף לסימניות
איזה כיף לראות שחסכתי 70$... בארץ זה עולה 350.

• הוסף לסימניות
ההקפצה מכוונת.

אני רוצה לדעת אם משהו יודע על טאבלט שמותאם גם לאיור חובבני.

• הוסף לסימניות
אם הציור הוא חובבני, היום [בשנת 2015 - 2.5 שנים אחרי הדיון הנוכחי] ישנם טאבלטים מעולים לציור. זאת אומרת אפליקציות מעולות לציור עבור טאבלטים. הן אייפד והן אנדרואיד. חלקן בתשלום וחלקן חינמיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1488662:
אם הציור הוא חובבני, היום [בשנת 2015 - 2.5 שנים אחרי הדיון הנוכחי] ישנם טאבלטים מעולים לציור. זאת אומרת אפליקציות מעולות לציור עבור טאבלטים. הן אייפד והן אנדרואיד. חלקן בתשלום וחלקן חינמיות.

תודה,
יש כזה דבר טאבלט שמגיע עם עט גרפי? או שנרכש בנפרד ומותאם לציור על טאבלט?
חובבני אצלי הכוונה- לא כדי להתמקצע ולהתפרנס אלא סתם לציור אבל שיאפשר ציור ברמה גבוהה בצורה נוחה

• הוסף לסימניות
ישנו מוצר מופלא שעונה על כל הדרישות מטאבלט, והן מלוח גרפי -
microsoft surface pro 3
http://www.microsoft.com/surface/en-us/products/surface-pro-3

שהוא גם טאבלט, וגם מחשב נייד בכל קנה מידה. וגם - מה שמיוחד בו ביותר - יש בו עט עם רגישות ללחץ כמו כל לוח גרפי (לא מהמם, אך מספק ביותר לציור ברמה גבוהה)

המחיר קצת לוחץ - בין 800$ ל1800$ תלוי בעוצמת המעבד ובגודל נפח הזיכרון,
אך זהו מוצר חלומי ביותר לציירים מתניידים.
מישו יש לו את זה כאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה