יוסייוסייוס
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
איזה בדיקות הם כן עושים [לבעלי נכות קבועה]?כן
לא משהו שתדעי
איזה בדיקות הם כן עושים [לבעלי נכות קבועה]?כן
לא משהו שתדעי
מה בודקים?עושים ועדה נפרדת לניידות
הרבה יותר קשה לקבל ניידות מנכות..
סל שיקום רק על רקע נפשי- אבל שיקום מקצועי נראה לי בכל הנכויות.מה בודקים?
יש שיקום גם שזה לא מחלה בנפש אלא מחלה כרונית גופנית?
ואיך מקבלים שיקום מקצועי?סל שיקום רק על רקע נפשי- אבל שיקום מקצועי נראה לי בכל הנכויות.
לא יודעת, אני מאמינה שיש מידע באתר ביטו"ל או בכל זכות.ואיך מקבלים שיקום מקצועי?
אני יודעת שבנכות נפשית מעל 20% אפשר לגשת לביטוח לאומי ולקבל דרכם שיקום מקצועי.ואיך מקבלים שיקום מקצועי?
לא שאלתי על מחלה נפשיתאני יודעת שבנכות נפשית מעל 20% אפשר לגשת לביטוח לאומי ולקבל דרכם שיקום מקצועי.
בפועל צריך לגשת לפקיד שיקום לעבור סוג של תשאול ואז צריך למלאות טפסים
בניידות בודקים את יכולת הניידות!מה בודקים?
סל שיקום רק על רקע נפשי- אבל שיקום מקצועי נראה לי בכל הנכויות.
אכן, יש הבדל בין סל שיקום למשרד הבריאות המיועד לבעלי נכות נפשיתואיך מקבלים שיקום מקצועי?
לא הבנתי מה בדיוק הייתה השאלהאיזה בדיקות הם כן עושים [לבעלי נכות קבועה]?
באם הביטוח לאומי שולח חוקרים פרטיים לעקוב אחרי בעלי נכות קבועה ?לא הבנתי מה בדיוק הייתה השאלה
בד''כ בניידות הם שמים דגש יותר על העניין של ריתוק לכסא גלגליםמה בודקים?
אם לא הייתה רמאות?לפי השמועה...
רק אם יש חשד מבוסס של רמאות בתביעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים