מה ההבדל בין סוגי קובצי zip?

• הוסף לסימניות
מעניין לי לדעת מה ההבדל בין כל הסוגים.
יש ZIP
יש 7Z
יש RAR

• הוסף לסימניות
מעניין לי לדעת מה ההבדל בין כל הסוגים.
יש ZIP
יש 7Z
יש RAR
יש גם

7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP and WIM
AR, ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DMG, EXT, FAT, GPT, HFS, IHEX, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, QCOW2, RAR, RPM, SquashFS, UDF, UEFI, VDI, VHD, VMDK, WIM, XAR and Z

ועוד..

• הוסף לסימניות
כל חברה פיתחה אלגוריתם אחר לדחיסה
RAR הוא פורמט קנייני, כלומר התוכנה שיוצרת אותו היא תוכנה שאמורים לקנות אותה (היא ניתנת בגרסת shareware להתנסות אבל עם דברים קצת מעצבנים כדי שיקנו אותה). כמו כן, ניתן לפתוח את הפורמט בהרבה תוכנות אחרות אבל לכווץ לפורמט הזה אי אפשר בתוכנות הכיווץ האחרות (בעיקרון, אולי יש תוכנות שכן מאפשרות).
בשביל ZIP לא חייבים תוכנה היום, כי windows מסוגלת ליצור ולפתוח את הסוג הזה.
7z - הוא פורמט חינמי, עם תוכנה חינמית ומעולה, ומבדיקה (לא מעמיקה) שערכתי הוא יותר מכווץ מאשר זיפ או RAR

• הוסף לסימניות
יש גם

7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP and WIM
AR, ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DMG, EXT, FAT, GPT, HFS, IHEX, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, QCOW2, RAR, RPM, SquashFS, UDF, UEFI, VDI, VHD, VMDK, WIM, XAR and Z

ועוד..
יוסיף דעת יוסיף מכאוב...
אני לא ידעתי אז לא היה קשה לי...

• הוסף לסימניות
נראה לי שאי אפשר לאגוד כמה קבצים בתוך 7ZIP עם סיסמא, זה נכון?
רק בRAR מצאתי,
או שיש דרך?

עריכה:
והאם זה שכיח שקובץ עם סיסמא RAR לדוגמא
יפרץ? או שזו הגנה חזקה שאפשר לסמוך עליה?
(לדוגמא בקבצי PDF הבנתי שיש גמ"חים לפריצת קבצים משמע שזה הגנה חלשה)

• הוסף לסימניות
נראה לי שאי אפשר לאגוד כמה קבצים בתוך 7ZIP עם סיסמא, זה נכון?
רק בRAR מצאתי,
או שיש דרך?
אפשר.
223.PNG

עריכה:
והאם זה שכיח שקובץ עם סיסמא RAR לדוגמא
יפרץ? או שזו הגנה חזקה שאפשר לסמוך עליה?
(לדוגמא בקבצי PDF הבנתי שיש גמ"חים לפריצת קבצים משמע שזה הגנה חלשה)

אפשר לפרוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה