קליטה טובה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הידברות אישרו לי ופורטל היהדות לא. מה ההיגיון?
מה זה פורטל היהדות?הידברות אישרו לי ופורטל היהדות לא. מה ההיגיון?
מה ההבדל בין פורטל היהדות להידברות?
אם זה זהיש הבדל בדומיין:
hidabroot.org
pjn.co.il
באיזה קטגורייה בהדרן נימצא המוח היהודי?יש הבדל בדומיין:
hidabroot.org
pjn.co.il
אז למה הדרן לא מאשרים לי את זה?ולהרבה מישתמשים הם כן אישרו ?לא, זה לא pjn (ניתן להוריד שם סרטים)
זה בכלל לא דומה להידברות, זה צרוף של כמה אתרים חלקם קצת בעייתיים, לדוגמא האתר דין מלא בשאלות שלא מתאימות ל"אורח חיים חרדי".
אין טעם להכנס לפרטים אבל בהחלט זה לא דומה.
משחק טריוויה יהודיהמוח היהודי זה פורטל?
יש דרגות בכשרות.אז למה הדרן לא מאשרים לי את זה?ולהרבה מישתמשים הם כן אישרו ?
פניתי והם לא הסכימויש דרגות בכשרות.
בכל אופן אם תתעקש הם יפתחו לך, לי זה כבר הגיע פתוח.
תפנה אליהם במייל.
תתעקש, ככה זה עובד אצליהם.פניתי והם לא הסכימו
זה צרוף של כמה אתרים חלקם קצת בעייתיים, לדוגמא האתר דין מלא בשאלות שלא מתאימות ל"אורח חיים חרדי".
.
אישרו לי את זה ואני לא רואה שם שום אתר כזה ....אתר דין פתוח בנטפרי. יתכן ודפים בעייתיים חסומים.
אישרו לי את זה ואני לא רואה שם שום אתר כזה ....
מה הכתובת של האתר?לא, זה לא pjn (ניתן להוריד שם סרטים)
זה בכלל לא דומה להידברות, זה צרוף של כמה אתרים חלקם קצת בעייתיים, לדוגמא האתר דין מלא בשאלות שלא מתאימות ל"אורח חיים חרדי".
אין טעם להכנס לפרטים אבל בהחלט זה לא דומה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים