דרוש מידע מה ההבדל בין שתיהן? מבינים בצילום הכנסו פנימה>>>

• הוסף לסימניות

הבנתי שההבדל הוא במארקים, באחת שני מארק ובשנייה שלוש מארק
זה משמעותי בכלל?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות

תיכנסי למאפינים ותראי את ההבדלים בינהם, יש לא הרבה.
לדוג' רזולוצית הוידאו. יחס תמונה, אורכי מיקוד.....

• הוסף לסימניות
יש לא הרבה.
מספיק הבדל ששווה לשלם עוד אלף שקל?

• הוסף לסימניות
תלוי מה הצורך שלך.
לצורך ביתי לא.

• הוסף לסימניות
עיקר הפער הוא איכות צילום הוידאו
באיכות צילום סטילס אין כמעט פער בין המצלמות

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו יודע אם עדיף G7 מארק 3 טו G5 רגיל (בלי מארק)
??????

• הוסף לסימניות
מתעלק על השרשור.
קניתי אתמול מצלימה G7 MARK 2 לאחר שהמצלימה הקודמת (מדגם זהה) נפלה למים תוך כדי טיול טרקטרונים.
וכעת, ליבי נוקפני, האם הייתי אמור לחכות עוד שבועיים עד שתגיע המארק 3, או שההבדלים ביניהם אינם כ"כ מהותיים שיהיהו שווים את ההמתנה וההפרש במחיר (350 ש"ח)?
אודה לעונים.

• הוסף לסימניות
מתעלק על השרשור.
קניתי אתמול מצלימה G7 MARK 2 לאחר שהמצלימה הקודמת (מדגם זהה) נפלה למים תוך כדי טיול טרקטרונים.
וכעת, ליבי נוקפני, האם הייתי אמור לחכות עוד שבועיים עד שתגיע המארק 3, או שההבדלים ביניהם אינם כ"כ מהותיים שיהיהו שווים את ההמתנה וההפרש במחיר (350 ש"ח)?
אודה לעונים.
ההפרש כמו שכתבו הוא בעיקר בוידיאו,
לא שווה להמתין, מגיעים בכל פעם רק 10 מצלמות ומחולקים ביום ההגעה, ויש הרבה מחודשים שמצליחים להשתחל כך... וכעת כל המשלוחים בעייתיים...

• הוסף לסימניות
שמעתי שהמארק 2 יותר טוב מבחינת המהירות והדברים האלה
אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע אם זה נכון

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם במצלימות של קנון סדרה G קיימת אפשרות לצילום בעת חיוך - שכשהמצלימה קולטת חיוך היא ישר מצלמת - כמו שקיים במצלימות מסדרת SX7##?
אודה מאוד לעונים.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם במצלימות של קנון סדרה G קיימת אפשרות לצילום בעת חיוך - שכשהמצלימה קולטת חיוך היא ישר מצלמת - כמו שקיים במצלימות מסדרת SX7##?
אודה מאוד לעונים.
לא מצאתי את ההגדרה הזאת במצלמה...
אולי תנחו אותי איפה לחפש
בSX זה היה קל למצא

• הוסף לסימניות

הבנתי שההבדל הוא במארקים, באחת שני מארק ובשנייה שלוש מארק
זה משמעותי בכלל?
ההבדל הוא בווידאו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה