- הוסף לסימניות
אשמחלדעת ממי שמכירה את 2החברות מה הבדל תכלס
תודה מראש לעונות.
תודה מראש לעונות.
חיקוי גס של פלופרסמענייין לראות תמונה.
לא שמעתי על החברה הזו..
נכון מלבד זה שזה נקרע מהר יותר מפלופרס כנל קנינו כעת לבן שלוש וחצי מרוצים עד השמיים באמתנעלי פלופרס החזיקו לבן שלי בשנה שעברה כמו חדשות! מפסח ועד חשוון שאח"כ.
ריבר מחזיקות בין חודש ורבע לחודשיים. מתרחבות מאד מאד מהר וניראות לא טוב,
שווה לי להשקיע עוד 70 ש"ח בשביל נעל לעונה שלמה
מנסיון?כון מלבד זה שזה נקרע מהר יותר מפלופרס
כן מניסיון ופלופרס יש אחריות 3 חודש אז לכתוב שאין אחריות זה ממש לא אחראימנסיון?
קניתם ריבר ונקרע מהר?
המוכר אמר לי שעל פלופרס אין אחריות, בעוד של ריבר יש אחריות...
נכון או שאני סתם פתיה שמאמינה לכל מוכר ממולח?!![]()
באמת? ולי אמרו שזה לא מתאים לילדים מזיעים, טוב לדעתמענין אותי לדעת לגבי החומר שזב עשוי ממנו האם זה זהה באמת כמו שהם טוענים.
יש לי ילדה שסובלת מאד מזיעה ברגליים וגם נעליים 100% עור היו לה סיוט, היא כבר גדולה ולא רוצה סנדלים.
השנה, אחרי שאמרו לי שהחומר שממנו עשוי הפלופרס לא מזיע קניתי אותם ולראשונה עם כל החום של הקיץ הילדה לא מזיעה בכלל.
כמובן עם גרביון כותנהבאמת? ולי אמרו שזה לא מתאים לילדים מזיעים, טוב לדעת
איפה קנית? בארץ?קיבלתי נעלי פלופרס חדשות.
רק מתמונה שמראה על קרע
מרטיאיפה קונים נעלי ריבר לילדות בירושלים?
יש יותר זול ממרטי?מרטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים