דרוש מידע מה ההבדל תכלס בין נעלי פלופרס לחברת ריבר.

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי 2 זוגות פלופרס במחיר מלא 230 ש"ח בפמילי שוז - אחרי חודש שתי הזוגות קרועות לחלוטין הבן שלי אולי ילד שובב אז סלחתי אבל כשגם אצל הבת שלי נקרע כמה ימים אח"כ זה היה נורא מעצבן כי אצלה בד"כ מחזיקות נעליים עונה שלמה כמו חדשות - בקיצור סחורה זבל כסף לפח וללכת שוב עם הילדים בחום לקנות נעליים...

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי 2 זוגות פלופרס במחיר מלא 230 ש"ח בפמילי שוז - אחרי חודש שתי הזוגות קרועות לחלוטין הבן שלי אולי ילד שובב אז סלחתי אבל כשגם אצל הבת שלי נקרע כמה ימים אח"כ זה היה נורא מעצבן כי אצלה בד"כ מחזיקות נעליים עונה שלמה כמו חדשות - בקיצור סחורה זבל כסף לפח וללכת שוב עם הילדים בחום לקנות נעליים...
מנסיון רב עם פלופרס.
בד"כ נקרעות כשהן מדי מדויקות.

• הוסף לסימניות
קניתי אתמול נעל ריבר אדום עם סוליה לבנה - מהמם!!
אבל נראה לי שקטן על הבת שלי
מידה 22
אשמח למכור 100 שח
בירושלים
רלוונטי? זה תואם C5 ?
אפשר מייל או טלפון ליצירת קשר?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על מכירה של ריבר או חנות שמוכרת בזול?
מחפשת בסביבות 100 שח
בינתיים הכי זול ראיתי בביסטפ ב 140 שח

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על מכירה של ריבר או חנות שמוכרת בזול?
מחפשת בסביבות 100 שח
בינתיים הכי זול ראיתי בביסטפ ב 140 שח
יש בחנות בבר אילן ליד כל בו בר אילן ב40 שקל

• הוסף לסימניות
תודה,
מחפשת דווקא ריבר ולא את החיקויים הזולים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: נ.
  • הוסף לסימניות
חברה אמרה לי שבבר אילן זה נראה בדיוק כמו ריבר המקורי, גם הדוגמאות וגם הלוגו והאריזה
רק שהיה לו בעיקר צבעים של בנים במידות

• הוסף לסימניות
אתמול קניתי "ריבר"
"בנעלי אבי" בבר אילן
40 ש"ח
מידות קטנות חסר
נשאר רק בצבע בורדו
הוא אמר לי שביום ראשון יגיע לו עוד

• הוסף לסימניות
הי, אשמח לדעת איפה יש לקנות את נעלי ריבר המקורי, במחיר שפוי בב"ב?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה