כללי מה ההגדרה ל Channels

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי את ההגדרה של Channels (אלפה)?
אני משתמשת אם זה לכמה דברים אבל אני לא יודעת איך להגדיר את זה, מה באמת הפעולה של זה ובאיזה מצבים יש אפשרות להשתמש אם זה?
תודה

• הוסף לסימניות
צ'אנלס = ערוצים
כשיש לך מודל צבע מסויים כמו CMYK כל צבע זה ערוץ מסויים רק שכל ערוץ זה צבע
ערוץ אלפא זה ערוץ של שקיפות זה הדבר היחיד שהוא מכיל ולא שום צבע אחר (זה בא ליידי ביטוי על ידי צבע שחור ולבן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;529842:
צ'אנלס = ערוצים
כשיש לך מודל צבע מסויים כמו CMYK כל צבע זה ערוץ מסויים רק שכל ערוץ זה צבע
ערוץ אלפא זה ערוץ של שקיפות זה הדבר היחיד שהוא מכיל ולא שום צבע אחר (זה בא ליידי ביטוי על ידי צבע שחור ולבן)
למה זה שימושי?

• הוסף לסימניות
לשמירה של בחירה
את יכולה לעשות בחירה ולשמור אותה בתור ערוץ נוסף, כך שאם יש לך מכונית שצרבת מהתמונה ואת רוצה לשמור את האיזור בחירה הזה לשימושים נוספים (כמעט תמיד זה שימושי ולא משנה באיזה עבודה) את מחזירה את הבחירה על ידי לחיצה על קונטרול על הערוץ האלפא והופ יש לך את הבחירה מחדש
חשוב מאוד לשמור שמות לאיזורי בחירה כך שאם יש לי אדם שעשיתי לו בחירה לשיניים עיניים וכו' אז אני אשים כל בחירה בנפרד ויתן שם לכל איבר
יש לזה הרבה שימושים נוספים כמו "בחירה מהירה" ומסיכות שהם גם בעצם ערוץ אלפא
אם את רוצה אני כתבתי על זה בבלוג שלי אם פתוח לך תראי בהרחבה

• הוסף לסימניות
זה שימושי גם כהכנה לכלים אחרים,
כמו פילטר טשטוש lens blur שיכול להתבסס גם על ערוצי אלפא.
וכן הטרנספורמציה החדשה מCS4 של מתיחת והגדלת הרקע, צריך קודם ליצור ערוץ אלפא לאזור המוקפא.
ועוד.

• הוסף לסימניות
סגור בשבילי הבלוג שלך, אולי יש דרך אחרת שאני יכולה לראות את זה?
בכל אופן תודה רבה על ההסברים,
אני ישמח לקבל עוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה