קורונה מה ההגיון בבדיקות קורונה לילדי החיידר ?(מודיעין עילית)

מצב
הנושא נעול.
35 זה מנבדקי תלמודי התורה.
בדוק
בעיה, מי שאמר לי את זה עובד בלקיחת הדגימות ולאחר בירור עם עובד מהעירייה כמות החיוביים מהבדיקות של התלמודי תורה זה 3...
תיק"ו...
אפשר להעלות כאן קובץ קול? הייתי מעלה...

@shira bira
האחות שאני מכירה (חדר ניתוח) נבדקת מידי שבוע באופן יזום.
אולי המדיניות שונה בין בתי החולים.

ו-אני עובדת במקום חילוני/דתי, אף אחד לא טרח להבדק, אפילו עם סימנים מובהקים...
נשארו בבית עד שעברו התסמינים, וחזרו לעבודה.

כל אחד והמקרים שהוא נפגש בהם...

@shira bira
האחות שאני מכירה (חדר ניתוח) נבדקת מידי שבוע באופן יזום.
אולי המדיניות שונה בין בתי החולים.

ו-אני עובדת במקום חילוני/דתי, אף אחד לא טרח להבדק, אפילו עם סימנים מובהקים...
נשארו בבית עד שעברו התסמינים, וחזרו לעבודה.

כל אחד והמקרים שהוא נפגש בהם...
ולכן התנגדתי לכך שכתבו כאן שרוב החילונים לא נבדקים.
אי אפשר לקבוע באופן גורף.

ולכן התנגדתי לכך שכתבו כאן שרוב החילונים לא נבדקים.
אי אפשר לקבוע באופן גורף.
ממש א"א באופן גרוף. זה עוול.
כמו שאנחנו לא רוצים שיקטלגו את כל ה'חרדים' יחד.
ולגופו של העניין אני ממשפחה חוזרת בתשובה וכל החילונים אצלינו כבר הספיקו לשבת בבידוד/ להיבדק.

לא קראתי את כל השרשור, אבל אני רוצה להבין איך הם קבלו בדיקה לאלפי ילדים שלא היו במגע עם חולה ואין להן תסמינים וכל אינדיקציה לביצוע הבדיקה.

שמעתי שיש ישיבות שרצו לעשות את זה ושלמו הרבה כסף (בעידן הקורונה אני לא יודעת מה שמועה נכונה ומה לא)
אז למה כל עולם הישיבות לא עשה את זה?

לא קראתי את כל השרשור, אבל אני רוצה להבין איך הם קבלו בדיקה לאלפי ילדים שלא היו במגע עם חולה ואין להן תסמינים וכל אינדיקציה לביצוע הבדיקה.

שמעתי שיש ישיבות שרצו לעשות את זה ושלמו הרבה כסף (בעידן הקורונה אני לא יודעת מה שמועה נכונה ומה לא)
ישיבות שלא עשו, זה מבחירה שלהם
ואני חושבת שחלק מהמתווה שמשרד הבריאות אישר זה שכל בחור יעבור בדיקה, כך שאני לא בטוחה שהבדיקות עלו כסף

אולי דובר על בדיקות שנשלחות לבתי חולים שהתוצאה שלהם מגיעה יותר מהר ועליהם דובר שיש תורם שאמור לממן.

כנראה שיש עכשיו בדיקות מיותרות, כי מספר הבדיקות היומי לא עולה.

כל ישיבה שרצתב בדיקות קיבלה אותם ללא תשלום.
יש ישיבות שלא רוצות בדיקות כמו שיש קהילות כאלו...
אולי את מתבלבלת עם מקרים אחרים:
בישיבת סורוצקין המתינו יומיים לבחורים המבוטחים במאוחדת שלא קיבלו תשובות.
ואז העבירו את כל הבדיקות של מאוחדת למעבדה פרטית בתשלום גבוה.

כל ישיבה שרצתב בדיקות קיבלה אותם ללא תשלום.
יש ישיבות שלא רוצות בדיקות כמו שיש קהילות כאלו...
אולי את מתבלבלת עם מקרים אחרים:
בישיבת סורוצקין המתינו יומיים לבחורים המבוטחים במאוחדת שלא קיבלו תשובות.
ואז העבירו את כל הבדיקות של מאוחדת למעבדה פרטית בתשלום גבוה.
שמעתי שבאור ישראל שלמו על כל בדיקה 400 שקל.
זה היה נשמע לי מופרך.

35 זה מנבדקי תלמודי התורה.
בדוק
דווקא מסתבר,
א. מסתבר שיש גם ביניהם אחים שהם אותו בית אב,
ב. וגם רובם המוחלט הם רק נשאים, שלא ברור כמה הם מדבקים, והרי בלי הבדיקות לא היו יודעים שהם נשאים אלא רק בבדיקה סרולוגית,
ג. נשאר אותם כמה בודדים שיתכן והיו מפתחים סימפטומים ואז היו שולחים כיתה שלמה לבידוד ובמקביל היו יוצרים שרשרת הדבקה, גם אם הצלנו בידוד רק מכמה כיתות בודדות על משפחותיהם, והיה זה שכרינו,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה