לייטרום ופוטושופ מה ההודעה הזו? פ"ש לא נותן לי לשמור את התמונה, למה???

• הוסף לסימניות
פליז תצילו אותי
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
בסד שלום הני יקרה מאוד...שנה טובה ומתוקה מאוד.... לא יודעת מה בידיוק אומר ...כתוב שם (תרגום) שהקובץ נעול... או שאין אישורים....או שהקןבץ בשימוש בתוכנה אחרת.כותב שם לחפש בPRPPERTIES בWINDOWS EXPLORER בשביל לפתוח את נעילת הקובץ מקווה שזה עוזר ...

• הוסף לסימניות
מוכר:(
הנה זה בעברית,
זה מופיע גם אצלי- פעם קפצה לי חלונית שמבקשת להסיר גישה של הפוטושופ (משהו כזה..)

ומאז.... כל פעם שאני באה לסגור תמונה מאותו קובץ אחרי יום- הוא מציג את ההודעה.

פשוט מאוד אני קוראת לתמונה/קובץ בשם חדש.
אם תמצאי פתרון אחר אני ישמח לשמוע:rolleyes:

1695224901566.png

• הוסף לסימניות
מוכר:(
הנה זה בעברית,
זה מופיע גם אצלי- פעם קפצה לי חלונית שמבקשת להסיר גישה של הפוטושופ (משהו כזה..)

ומאז.... כל פעם שאני באה לסגור תמונה מאותו קובץ אחרי יום- הוא מציג את ההודעה.

פשוט מאוד אני קוראת לתמונה/קובץ בשם חדש.
אם תמצאי פתרון אחר אני ישמח לשמוע:rolleyes:

צפה בקובץ המצורף 1465913
אצלי אני צריכה לסגור את פוטושופ כדי להצליח משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה