מידע שימושי מה ההתלהבות הגדולה מעגלת בוגבו??

• הוסף לסימניות
חייבת לשתף.
לקראת לידה ב"ה...
אחרי שקראתי בפרוג וגם שמעתי מחברות וכו כל כך הרבה שבח והלל
על הבוגבו בי 5
החלטתי לקנות אותה יד 2.
מה אומר??
העגלה מתנדנדת לימין ולשמאל
צידי האמבטיה ממש לא חזקים ונופלים פנימה
ממש התאכזבתי.
בסוף לא קניתי
אבל אולי אפשר לדעת מה ההתלהבות הגדולה מעגלה שלא עושה את תפקידה?

יש עשרות אשכולות בנושא
תעשו חיפוש ותדלו מידע
כל אחד כותב על מה שהוא מחזיק שהוא הכי טוב,
ותקלות יכולות להיות בדברים הכי טובים, השאלה מה הסך הכללי של המוצר-האם הוא חזק (כי במקרה שלך ציינת משו לגבי זה בהודעה) או שלא.
וכל אלה שאין להם בוגבו, והיו רוצים- כמובן יגידו עד כמה היא לא טובה..

• הוסף לסימניות
יש לי בוגבו בי. כבר הפסקתי להשתמש בה ועברתי לאחרת אבל עדין היתרונות הבולטים שלה אין באף עגלה אחרת.
זו עגלה שמתאימה מגיל לידה עד 3. אמבטיה ראויה מצד אחד ומצד שני ניתן להשתמש בטיולון לשימוש יומיומי הוא לא כבד מדי.
בכלל יש לה איזון מאד מיוחד בין עגלה קומפקטית לשימושית. עגלות קטנות יותר נראות ומתאימות לבובה, גדולות יותר קצת כרכרות גם במראה וגם במשקל.
יש לה גם חסרונות לדוג' גרועה מאד בעליה במדרגות. וכן האמבטיה שלה לא שומרת על יציבות לאורך זמן. אבל מעבר לזה היא דוקא חזקה מאד בעיני. שמשה אותי המון שנים ברצף ועדין במצב מצוין.
אבל בנקודות החזק פשוט אין לה מתחרים כבר הרבה שנים. כל מה שאמרתי ספציפית לבוגבו בי.

• הוסף לסימניות
בוגבו בי כבשה את השוק בגלל פריצת הדרך שהיא עשתה בעולם העגלות אי אז לפני כעשור,
היום קיימים כבר תחליפים רבים אבל אז כשעגלות היו משהו ששקל מעל 10 ק"ג, גדולות ומסורבלות
( silver cross, mamas&papas וכדו')
היא היתה הראשונה דקיקה וקלת המשקל, עם שלדה צרה ועם זאת חזקה כמו שור.

• הוסף לסימניות
משהו אחד בכדי לאזן...
יש לנו דרגונפליי
ויש לו בעיה משמעותית במעצור
בעליית מדרגות הוא נתקע במדרגה הגבוהה יותר וזה גורם לו להשבר כך שכבר לא יקפוץ חזרה בלחיצה
אנחנו שלחנו לבוגבו והחליפו לחדש
אבל נשארה הבעיה הזאת של המדרגות
מקווים שלא ישבר שוב ...

• הוסף לסימניות
אנחנו לפני כמעט 8 שנים קנינו mamas & papas אורבו 2 מדהימה!
שמשה אותנו לשתי ילדים ב"ה ועכשיו לתינוק הנוכחי קנינו דרוגנפליי, וזה פשוט עולם אחר!
עגלה קלה, נוחה לתפעול ולקיפול ובינתיים מושלמת, אז נכון שה mamas & papas הרבה יותר יפה ממנה אבל היא גם שוקלת 7 קילו יותר! וזה שיקול רציני למי שגר בקומה גבוהה בלי מעלית (אגב, מכרנו את המאמס במצב כמעט חדש)

• הוסף לסימניות
בייבי בוס עגלה מתחלה לבוגבו.

שרות מושלם של חמש שנים מתחילה (בלי להאריך אחריות) שרות מלא ומושלם על הכל.
הלכתי לחנות כשהמעצור נהרס ובכלל לא ביקשו ממני הוכחה למתי קניתי וכמה זמן עבר ואם בכלל אצלם, החליפו בלי לומר מילה.
עגלה מהקלות ביותר ומצד שני חזרה ונוחה מאד.

מתקפלת ביד אחת

• הוסף לסימניות
תכלסאני ממש מבולבלת צריכה לקנות עגלה ולא יודעת מה לקנות?????????????

• הוסף לסימניות
מילה אחת -
לחץ חברתי - "מותג"....
גם חשבתי ככה ולכן לא קניתי, (קניתי מה ש'כולם' אמרו לי שזה בדיוק אותו דבר רק יותר זול)
ומה אומר? התאכזבתי קשות, עד היום אני לא מאמין במותגים בכלל, אפילו סולד, אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל וזה הדוגמא, למזלי מצאתי קונה ביד 2 לעגלה וקניתי B6 ואני מרוצה עד הגג וממליץ גם לכולם.

• הוסף לסימניות
אני התלהבתי מהבוגבו כשהיא יצאה לשוק עוד לפני שנים, ולפני שכולם היה אותה, כשעוד הייתי נערה...
כשילדתי כמובן קניתי אות ואני מרוצה עד הגג, נראית כמו חדשה אחרי 2 ילדים, ונוסעת מעולה כמו ג'יפ
הובלתי פעם עגלה של מאמאס אנד פאפאס והייתי בהלם מההבדל באיכות הנסיעה

• הוסף לסימניות
משהו יכול לכתוב איזה עגלת בוגבו הכי מומלצת
מה ההבדלים בין הדגמים
אני רוצה לחפש ביד 2
הכי חשוב איזה דגם הכי קומפקטי

• הוסף לסימניות
בוגבו בי הכי קומפקטית
B6 הוא הכי עדכני אבל B5 לא נופל ממנו בהרבה
לי אישית היה B5 ושימשה שתי ילדים ונראתה חדשה ממש אבל לצערינו נגנבה
לשלישי קנתי B6 וכנ"ל מרוצה ממש כבר מעל שנה וחצי בשימוש יומיומי

• הוסף לסימניות
גם לי יש בוגבו b5 ,
קניתי אותה לפני כ5 וחצי שנים...
פצצה של עגלה.
מה שכיף, שלקראת לידה נוספת רציתי להתרענן פשוט החלפתי גגון בצבע שונה.
ואת הידיות חידשתי..
אבל העגלה כמו חדשה.. יציבה ונוחה לתינוק ולהורים.

• הוסף לסימניות
הי,
איך חידשת את זה?
מתעניינת קראת לידה חוזרת גם כן,
צריכה בעיקר גגון חדש

• הוסף לסימניות
וואו , לא הצלחתי לקרוא את הכל.
בלידה האחרונה קניתי בוגבו, היא בטיחותית, נוסעת מעולה, קלה לניקוי וכו'
כרגע שנה אחרי משתוקקת בכל מאודי להחליף אותה.
מכמה סיבות שנראה לי גורמות כנראה לפיצול פה באשכול-
תעני על כמה שאלות:
האם את עולה לתחבורה ציבורים איתה ביומיום, האם המטפלת גרה בקומה גבוהה, או אתם עצמכם? (מאד כבדה יחסית לעגלות אחרות ולי הפריע מאד להתנייד איתה)
צריכה שייכנס לרכב בנסיעות? (בסופי שבוע לא הייתי לוקחת אותה כי היא תפסה מלא מלא מקום ברכב ולא נשאר מקום לשאר הילדים והמזוודות)
וגם בבית היה צריך לחפש לה חניה מכובדת במינה.
מכל הסיבות הנ"ל הפלוסים לא ממש אזנו את המצב:(
חברות שלי קנו את סייבקס, ספורט ליין ועוד חברות מעולות ופחות ממותגות ואני ממש רואה הבדל, הם קלות יותר, קומפקטיות וממש נחמדות.
ממליצה לקנות עגלה משולבת כזאת.

• הוסף לסימניות
הי,
איך חידשת את זה?
מתעניינת קראת לידה חוזרת גם כן,
צריכה בעיקר גגון חדש
הלכתי לחנות ניו בורן בבני ברק,
קניתי שם גגון , החלפתי ידיות כי הן קצת התקלפו ..
המוכר שם ממש אדיב וסבלני, הוא התקין על העגלה.
ואפילו שימן לי קצת את הגלגלים וזה עכשיו נוסע חלק כמו חדש..(זה היה מאוחסן במחסן בצורה לא הכי טובה)

• הוסף לסימניות
וואו , לא הצלחתי לקרוא את הכל.
בלידה האחרונה קניתי בוגבו, היא בטיחותית, נוסעת מעולה, קלה לניקוי וכו'
כרגע שנה אחרי משתוקקת בכל מאודי להחליף אותה.
מכמה סיבות שנראה לי גורמות כנראה לפיצול פה באשכול-
תעני על כמה שאלות:
האם את עולה לתחבורה ציבורים איתה ביומיום, האם המטפלת גרה בקומה גבוהה, או אתם עצמכם? (מאד כבדה יחסית לעגלות אחרות ולי הפריע מאד להתנייד איתה)
צריכה שייכנס לרכב בנסיעות? (בסופי שבוע לא הייתי לוקחת אותה כי היא תפסה מלא מלא מקום ברכב ולא נשאר מקום לשאר הילדים והמזוודות)
וגם בבית היה צריך לחפש לה חניה מכובדת במינה.
מכל הסיבות הנ"ל הפלוסים לא ממש אזנו את המצב:(
חברות שלי קנו את סייבקס, ספורט ליין ועוד חברות מעולות ופחות ממותגות ואני ממש רואה הבדל, הם קלות יותר, קומפקטיות וממש נחמדות.
ממליצה לקנות עגלה משולבת כזאת.
איזה דגם יש לך של בוגבו?

• הוסף לסימניות
משהו יכול לכתוב איזה עגלת בוגבו הכי מומלצת
מה ההבדלים בין הדגמים
אני רוצה לחפש ביד 2
הכי חשוב איזה דגם הכי קומפקטי
מוכרת בוגבו B5 במצב מעולה
צבע אפור מלאנג'
2 גגונים -אדום שהיה בשימוש ואפור מלאנג' חדש.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה