נספח לאתגר מה הוא עושה פה?! • אתגר 271

• הוסף לסימניות
סורה מבית GPT נותן בלי שום בעיה כל דמות פוליטת שתרצו ואני בחינם (פשוט לכתוב בגוגל סורה AI או דרך הממשק של צאטGPT גם אפשר להגיע אליו מהסרגל בצד)
ניסיתי ליצור בזה והוא מביא לי כזאת הודעה:
Oops there was an error
"Failed to execute 'removeChild' on 'Node': The node to be removed is not a child of this node."
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
ניסיתי ליצור בזה והוא מביא לי כזאת הודעה:
Oops there was an error
"Failed to execute 'removeChild' on 'Node': The node to be removed is not a child of this node."
מה זה אומר?
זו הודעת שגיאה תנסו לרענן את העמוד או לצאת ולהיכנס שוב עם חשבון הגוגל שלכם כמובן

• תודה
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם ניסיתי ב-GPT והוא לא הסכים בשום אופן לדמויות פוליטיות או ציבוריות.
כנראה האחרים עבדו עם מחוללי תמונה שונים.
באיזה עוד תוכנות ניסית?
דווקא אני בקשתי רגיל מGPT ליצור לי את נתניהו והבאגס באני
ונתן לי בקלות
וממש התפלאתי כי לצורך אתגר אחר הוא לא הסכים ליצור דמויות פוליטיות בכלל וגם לא דמויות מסדרות כמו מיקי מאוס וכו' אז הופתעתי פעמיים

• הוסף לסימניות
במוקם לכתוב ללא תכנים פוליטיים, היית כותב ללא דמויות מדי מוכרות, כדוגמת איינשטיין טראמפ ביבי וכדומה,
שהבינה מדי בקלות יודעת לחקות אותם, כי הרעיון הוא הרי להוציא מהבינה יצירה מאתגרת....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אלברט אינשטיין לא יודע הכל... (אינשטיין אצל מורה פרטי)
ChatGPT Image Jun 9, 2025, 03_17_30 PM.png

• הוסף לסימניות
במוקם לכתוב ללא תכנים פוליטיים, היית כותב ללא דמויות מדי מוכרות
לא זה האתגר. דווקא כן יש כאן דגש על דמויות מוכרות, ואפשר דמויות פוליטיות. אך לא סצנה פוליטית.

• הוסף לסימניות
אני לרגע מרגישה שפיספסתי איזו הוראה באתגר- יכול להיות שהיה צריך ליצור רק את ביבי או טראמפ ? ;) (הם מככבים רציני כמעט בכל התמונות)

• הוסף לסימניות
יש לזה משמעות פוליטית שבאתר המוביל במגזר התמונה של ביבי כעובד תברואה היא במקום הראשון? אולי ברוח הימים וגזירת הגיוס?.....
משום מה כנראה כמה החליטו שזה מקום לא צפוי
למרות שאם זה מה שיעזור כדי להציל את הספינה המקרטעת אני בטוח שהוא גם יהיה מוכן לחתום שם קבע שלש שנים קדימה [בכל מקרה הוא לא הולך לקיים]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה