- הוסף לסימניות
חח זה עלה לי מיד רק מלראות את הכותרת.. בעקבות המאמר שעלה בפרוג...אגב, ללא קשר אלייך, האשכול הזה נראה כמו פרסום סמוי,
זה בסדר, ל @איך האב דיר ליב אין פרימיום..אוף נהייתה לי חרדת משתמשים חדשים
חח זה עלה לי מיד רק מלראות את הכותרת.. בעקבות המאמר שעלה בפרוג...אגב, ללא קשר אלייך, האשכול הזה נראה כמו פרסום סמוי,
זה בסדר, ל @איך האב דיר ליב אין פרימיום..אוף נהייתה לי חרדת משתמשים חדשים
פעם הבאה תשתדלי שיהיה קצת פחות שקוף ממש המצאה משעשעת הסיפור הזהאני אישית הלכתי לקנות עגלה לפני הלידה, לא בררתי לפני על עגלות אפילו לא הסתכלתי מה אחרות משתמשות (כמה שזה נשמע מוזר זה הכי אמיתי)קבלתי שוברים לחנויות בבני ברק, רק אז הסתכלתי מה יש בביילנד שיתאים לתקציב
בפועל כשבאתי לחנות ראיתי את סייבקס הלבנה משהו התרחב לי ממש רציתי אותה באמת בשביל האושר שלי הרגשתי שזה משמח אותי , בעלי אמר שאם זה משמח אותי אז ניקח את זה.
המשך הסיפור הוא שפע
בעל החנות אמר שכרגע יש לו את העגלה רק מתצוגה.....
וווווו נו הבנתן ?
נכון!!!!
סכום העגלה היה זהה לסכום השוברים.
אז אני שואלת האם אושר של אישה שמחוברת לעצמה זה שפע ????
את התשובה כל אחת תרגיש מה הסיבה לקנית העגלה המהממת הזאות...אני מרוצה מאוד מהסייבקס שלי וכן זה מזכיר לי שיש שפע בעולם ואישה צריכה להנות מזה כי בשבילה נברא העולם.
שמחה ששעשעתי אותךפעם הבאה תשתדלי שיהיה קצת פחות שקוף ממש המצאה משעשעת הסיפור הזה
הן נהנות מדברים אחריםאני מכירה הרבה נשים דתיות שלבושות בהכי פשוט שיש בלי שום מותג, מטפחות מן הגורן ומן היקב, נעולות בסנדלים תנכיות ובחיים לא תראו אותן עם דונה או בוגבו או סייבקס ושות' אלא עגלה בת בלי שם שכבר עברה הרבה ילדים ומשפחות וכל כך טוב להן והן כל כך מאושרות ומלאות ומסופקות
עליהן לעולם לא היו כותבים כזאת כתבה.
עצוב שעלינו כן.
יש לי שאלה שמאד מענינת אותי אשמח מאד אם מישהו יענה לי,ושימו לב שכל המגיבים עד כה, הם משתמשים חדשים
וואי אני בול כמותךההקצנה במאמר היתה לא נוחה.
זו לא היתה בחירה טובה לקחת נושא לכאורה שולי ולעשות אותו אישו, ועוד באירוע מרגש כמו ברית.
אבל לגופו של עניין.
מי שכותב שמותג או עגלה יפה לא עושה לו הרגשה כיפית - לדעתי משקר את עצמו.
את כל האמת, לי יש קטע אנטי מותגים, פרנציפי כזה.
בגלל שכולם כן, אני לא. - וזה קשור לדעתי לאופי קצת לוחמני.
ועם כל זה, בברית האחרונה שלנו, עדיין לא החלטתי איזו עגלה לקנות ולכן לוויתי ממישהי עגלה מתוקה מאד ששקלתי לקנות לעצמי, התפרגנתי עליה מאד וזה עשה לי תחושה ממש נחמדה, רק מה, הייתי צריכה לומר לכולן שהיא לא שלי.
במקביל אלי, יש לי לא מעט חברות ובנות משפחה שקולות, נשים לדוג', שקונות מותגים וגם אומרות שזה רק בגלל שזה יפה, וכך כולן, וזה עושה להן טוב. ואחרי הברית שלנו גם הבנתי אותן.
השאלה מה הם חשים עכשיו מול המותגשימו לב איזה פרסומת מוצלחת
כל כך הרבה אנשים מגיבים, חושבים, ומסתכלים על המותג
אני לדוגמא לא הכרתי את המותג עד הרגע ואין מצב שאני שוכחת אותו
יש לך מקורות לזה?מסר שיש שפע בעולם רק אחרי שיש חיבור לעצמך לרצונות שלך
"שעשני כרצונו" אני הרצון שלויש לך מקורות לזה?
שפע תלוי ברצון השם. לא חושבת שזה תלוי בחיבור לעצמך או לא....
איזה רצון?וזה רק שהרצון בחיבור אמיתי לעצמך
אנחנו הכלי לקבל את השפע מה' ולהכין את הכלי זה עבודה עצמית "החיבור""שעשני כרצונו" אני הרצון שלו
וזה רק שהרצון בחיבור אמיתי לעצמך
שוב לא מה ראיתי מה שמעתי מה יחשבו עלי
וזה קשה אבל שווה לנסות
לכל אחד עושה טוב דברים אחרים וסייבקס לא יחליטו שהעגלה שלהם עושה את זהההקצנה במאמר היתה לא נוחה.
זו לא היתה בחירה טובה לקחת נושא לכאורה שולי ולעשות אותו אישו, ועוד באירוע מרגש כמו ברית.
אבל לגופו של עניין.
מי שכותב שמותג או עגלה יפה לא עושה לו הרגשה כיפית - לדעתי משקר את עצמו.
איפה כתבתי שאם תקני סייבקס תהפכי למאושרת?לכל אחד עושה טוב דברים אחרים וסייבקס לא יחליטו שהעגלה שלהם עושה את זה
ועוד להגיד שזה שקר???
מי שחושב שהאושר יגיע מכל מיני מוצרים שמפרסמים שמקשרים את המוצר שלהם לאושר ימצא את עצמו מאד מהר בדיכאון
אושר זה משהו פנימי מאד, ברור לי שמי שיודע לחיות עם מה שיש לו הרבה יותר מאושר ממי שצריך לקנות כל הזמן בגלל פרסומות כאילו ואחרים
מאמינה שאת מתפללת כל בוקר (לפחות ברכות השחר) "שעשני כרצונו"איזה רצון?
ומה המקור לפירוש הזה?
צודקת לגמרילכל אחד עושה טוב דברים אחרים וסייבקס לא יחליטו שהעגלה שלהם עושה את זה
ועוד להגיד שזה שקר???
מי שחושב שהאושר יגיע מכל מיני מוצרים שמפרסמים שמקשרים את המוצר שלהם לאושר ימצא את עצמו מאד מהר בדיכאון
אושר זה משהו פנימי מאד, ברור לי שמי שיודע לחיות עם מה שיש לו הרבה יותר מאושר ממי שצריך לקנות כל הזמן בגלל פרסומות כאילו ואחרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים