כללי מה החג הבא? פורים? תשאלו את שוקון

• הוסף לסימניות
פונט חדש, אות קטע שובבה
תנחשו אתם מאיזה חברה... :)

• הוסף לסימניות
תוסס, מפחיד, עליז, דוחה. נחמד...

• הוסף לסימניות
פונט יפה, אהבתי.
קרדיט מעצב?

• הוסף לסימניות
פונטייפ

• הוסף לסימניות
והחברים קיבלו זאת כבר?
שואלת כי אני שוקלת הצטרפות..

• הוסף לסימניות
אתם מפרגנים יח"צ לפונטייפ, משו מטורף! ;)
אהבתי איך שהפונט משדר כמה מסרים, תלוי באיך מניחים אותו.

• הוסף לסימניות
אופס...:confused:
מאיפה הבאת את השוקון הזה עכשיו? השקה לפורים?
מי מוכר אותו?

• הוסף לסימניות
סטיגמא צלקתית או צלקת סטיגמתית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1509357:
אתם מפרגנים יח"צ לפונטייפ, משו מטורף! ;)

כשזה לא עולה לנו כסף - למה לא להוקיר ולהעריך את מי שמשקיע כל כך הרבה בשביל הלקוחות?...

• הוסף לסימניות
בכיף, לא אכפת לי. סתם זה יפה לראות (מעניין אם יח"צ כלול בהגדרת אשכול פרסומי).
גילוי נאות: אני לקוחת פונטביט עד כה, אבל את החבילה הבאה אשמח להזמין מפונטייפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1509652:
בכיף, לא אכפת לי. סתם זה יפה לראות (מעניין אם יח"צ כלול בהגדרת אשכול פרסומי).
גילוי נאות: אני לקוחת פונטביט עד כה, אבל את החבילה הבאה אשמח להזמין מפונטייפ.

חייבים את שניהם כהיום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה