מה החוק לגבי שיפוצים ובניה?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;766273:
שירי, לא הבנתי אלא מלמעלה עדיין משפצים?
או שזה חדשים?

גם אני בהלם מזה!! כמה זמן זה יכול להימשך אם עובדים עד מאוחר בלילה יום יום... מה כבר עושים???:confused:

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה החילוקי דעות פה, מבקשים מהקבלן שישתדל לעשות את העבודות השקטות בין שתיים לארבע, מי שבנה יודע שרוב הזמן זה לא עבודות שמרעישות, בד"כ העבודות המרעישות זה להרוס וזה לוקח מעט זמן לעומת הבניה שהיא רוב הזמן שאז אפשר יפה להתחשב בלי להפסיד אגורה.
ולמי שכתבה: "תאמיני לי, כשנמצאים בחויה כזו, כל מה שרוצים זה לסיים עם כל הסיוט ששמו שיפוץ, לא חושבים על שום דבר אחר בטח שלא על השכנים המסכנים"
אני חושבת שזה מאוד לא יהודי לחשוב ככה.
ואני כותבת את זה מנסיון של בניה תקופה מאוד ארוכה.
מי שרוצה יכול להתחשב ומי שלא' שמהר יתחיל לעבוד על מידותיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;766273:
שירי, לא הבנתי אלא מלמעלה עדיין משפצים?
או שזה חדשים?

נכתב ע"י gila;766303:
גם אני בהלם מזה!! כמה זמן זה יכול להימשך אם עובדים עד מאוחר בלילה יום יום... מה כבר עושים???:confused:

איזה חמודות שאתן זוכרות!
כן, עדיין אותה בניה.
ב"ה חייבו אותם שלא לעבוד מעבר ל-6,
הם נורא כועסים עלינו בגלל זה. :)

נכתב ע"י bbr;766348:
אני לא מבינה מה החילוקי דעות פה, מבקשים מהקבלן שישתדל לעשות את העבודות השקטות בין שתיים לארבע, מי שבנה יודע שרוב הזמן זה לא עבודות שמרעישות, בד"כ העבודות המרעישות זה להרוס וזה לוקח מעט זמן לעומת הבניה שהיא רוב הזמן שאז אפשר יפה להתחשב בלי להפסיד אגורה.
ולמי שכתבה: "תאמיני לי, כשנמצאים בחויה כזו, כל מה שרוצים זה לסיים עם כל הסיוט ששמו שיפוץ, לא חושבים על שום דבר אחר בטח שלא על השכנים המסכנים"
אני חושבת שזה מאוד לא יהודי לחשוב ככה.
ואני כותבת את זה מנסיון של בניה תקופה מאוד ארוכה.
מי שרוצה יכול להתחשב ומי שלא' שמהר יתחיל לעבוד על מידותיו.

כל מילה פנינה!
ומה שאמרת בתחילה, את כל כך צודקת!
הנה בסיפור שלנו אפשר היה באמת להשתגע,
כמעט דרך קבע העבודות הכבדות ביותר התחילו ב-2.
יש הרבה דרכים להתחשב ולגרום הרגשה טובה למי שסובל מסביב!

• הוסף לסימניות
מה שברור שבענין הזה קים החוק "אל תדון את חברך - עד שתגיע למקומו"
ואני לא יודעת אם זו ברכה או להפך, רק שמעתי לאחרונה על יהודי שכתב בצוואתו למשפחתו שלא יבנו על הגג. אני חושבת להצטרף לזאת...

• הוסף לסימניות
ומה ההבדל בין להרחיב את הסלון לבין לבנות על הגג?
דווקא יותר מרעיש כשזה ממש מעל הראש....

• הוסף לסימניות
ומה עושים שההרעשות הם מכל הכיוונים??
ונמשכים כבר שנתיים+ ברציפות-
ככה זה שכל השכונה מסביב בונים ומרחיבים, רק במקום לבנות כולם ביחד בונים אחד אחרי השני, והראש של השכנים האחרים כבר מחשב להתפוצץ.
לי באופן אישי זה כבר קלקל שתי חופשות לידה!!
אני חושבת שגם לסבולת של השכנים יש גבול, וכן, הדיירים שמשפצים צריכים לשלם לפעמים יותר כסף כדי לצמצם את אי הנוחות של השכנים למינימום.
(וזה עוד בלי להזכיר נזקים כספיים שנגרמים-שריטות וקלקולים במעלית, הפעלת בוילר לכמה חודשים וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה