מה החוק- מי יודע| תמ"ל במשפחתונים

• הוסף לסימניות
נודע לי שע"פ החוק -התמ"ל (מטרנה) אמור להיות חודש על חשבון ההורים וחודש על חשבון המטפלת.
המטפלת טוענת שמדובר בתינוק שכל הזנתו היא מהתמ"ל ולא על ילדים שאוכלים גם אוכל רגיל.

אשמח אם מישהו יודע לספר משהו על החוק הזה

• הוסף לסימניות
המטפלת שלי גם טענה כך. שאם התינוק אוכל מוצק בנוסף לתמ"ל היא לא מחוייבת להביא.

• הוסף לסימניות
בעקרון התמ"ל ע"ח המטפלת (כך לפי הידוע לי מ-5 ילדי ששהו במשפחתון)
היארשאית "לפרגן" רק מטרנה "פשוטה" ולא פרימיום.
אבל דבר אחד שאני חייבת להדגיש - אם זו המטפלת של הילד שלכן - תעזבו אותה היום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;332561:
אבל דבר אחד שאני חייבת להדגיש - אם זו המטפלת של הילד שלכן - תעזבו אותה היום!

מלחיץ :( מה זה אומר עליה כבר? שהתווכחנו? שהיא קמצנית? שהיא לא דואגת לאוכל?
בס"ה בשיחת רעים פשוטה שאלתי כדרך אגב וזה מה שנעניתי. יש הרבה הוצאות על אוכל וזה לא נכלל אא"כ התינוק ניזון רק ממטרנה.

אגב, ממליצה להביא למטפלת פעם בחודש קופסא קטנה אח"כ זה מתישן שם...

• הוסף לסימניות
לי ידוע שהמטפלת דואגת לקנות מטרנה פשוטה עד גיל שנה, בלי קשר אם אוכל מוצק או לא. ואני השלמתי לה את הפער למטרנה שלבים.
אחותי מהר נוף טוענת שהיא צריכה לדאוג למטרנה, ומטפלת דואגת רק לאוכל מוצק.
כנראה אין בזה חוק מסודר, מה שכן אפשר לבדוק באתר של התמ"ת, שם כתוב הכל!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק מה כתוב בחוזה שעליו חתמתם בתחילת השנה, הכל כתוב שם בפרוט!

• הוסף לסימניות
אני שולחת עם הבת שלי מטרנה, המטפלת נותנת רק פירות וירקות.
לפחות זה מה שאני יודעת לגבי כולם פה (מי שאני מכירה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה