סינונים מה החלופה הטובה של בזק ונטפרי ?

• הוסף לסימניות
עברנו לסיבים וסינון אתרוג.
ממש מרוצה מהתקשורת.
אתרוג קצת יותר פתוח ואת צריכה להגדיר לפי העדפות שלך.
פתוח שם הידברות עם תוכניות וידיאו עם נשים.
אני לדוגמה סגרתי בכלל את היוטיוב כי באמת לטעמי היו שם יותר מידי דברים.. שירים לא ממש מתאימים..פודקאסטים של אנשים לא שומרי תומצ וכו

• הוסף לסימניות
עברנו לסיבים וסינון אתרוג.
ממש מרוצה מהתקשורת.
אתרוג קצת יותר פתוח ואת צריכה להגדיר לפי העדפות שלך.
פתוח שם הידברות עם תוכניות וידיאו עם נשים.
אני לדוגמה סגרתי בכלל את היוטיוב כי באמת לטעמי היו שם יותר מידי דברים.. שירים לא ממש מתאימים..פודקאסטים של אנשים לא שומרי תומצ וכו
ליתר דיוק
כדי שיהיה פתוח הידברות הלקוח צריך ל'בחור' באופציה הזו במיוחד, זה לא פתוח אם לא בחר.
תוכניות וידאו עם נשים רק אם הלקוח פנה וביקש במיוחד מהוועדה, ופירט והסביר מה הסיבה, וגם אז עם 2 סיסמאות ולפרק זמן קצוב. גם אז רק תכנים שמאושרים באתר הידברות נפתחים. ורק אם הנשים מכוסות.

לגבי שירים ביוטיוב, אי אפשר לחפש ביוטיוב עצמו רק בגוגל, מוזיקה שמוגדרת כ'חסידית\ ליטאית \מזרחית' ומושמעת בערוצי התקשורת החרדים' פתוחה, ברור שזה עניין של טעם ויש שירים שאחד היה רוצה לשמוע והשני לא.

אם נתקלת בשיר שלא מושמע בערוצים החרדים, אשמח שתשלחי לי לבדיקה. הוא לא אמור להיות פתוח.

לגבי פודקאסטים, ישנם הרבה שמבקשים לפתוח לצורכי עבודה, במידה והפודקאסט מוכר כמקצועי ואין בו בעייתיות בשפה ובתוכן הוא אכן פתוח.

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי בבזק עם נטפרי וכל הזמן היה בעיות.
עברתי ליוסי תקשורת ומאז ב"ה הכל חלק חלק
ממליץ בחום!

• הוסף לסימניות
שתי אשכולות ב'הנושאים החמים' אחד ליד השני על רצון לעבור מנט פרי נראה כמו קמפיין של...

• הוסף לסימניות
אני עברתי לפני שנה + לסיבים של יוסי תקשורות, אותו מחיר כמו בזק רגיל
מרוצה מאד!

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בצורת הסינון , וכן בשרות בין החברות,
נטפרי , אתרוג, נתיב

אני רוצה סינון איכותי , לא רק מייל,
אני אישית משתמשת בסינון של נתיב ומאוד מרוצה.
גם מהשירות שהוא מהיר, מקצועי ואדיב, וגם מאיכות הסינון המותאמת בדיוק לצרכים שלי.

הגישה היא מאוזנת: נפתח לי מה שאני צריכה, ובמקביל נשמרת רמת סינון גבוהה ונוחה לשימוש.

במידה ואתר מסוים חסום, ניתן להגיש בקשה לפתיחתו ונתיב מטפלים בזה במהירות, ואף קיימת אפשרות לזרז את הטיפול דרך הצ’אט.
המערכת עובדת בצורה חלקה ב"ה, הרבה יותר טוב ממה שהכרתי עם חסימה קודמת.

ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
לי יש את המודם של 019 עם נטפרי
0 תקלות
ב"ה
נהנית מאד
והמחיר מצויין ממש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה