"מה היום היום אלבש האם בגד ישן או חדש"?

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי הרבה בורדו, ירוק כהה וצהוב חרדלי כזה. צבעי סתיו.

בקשר לצבעים כדאי לך להתייעץ בחנות בדים רצינית. שם בטח יידעו להגיד מה אנשים לוקחים כעת לשמחות.

• הוסף לסימניות
מאד הולך היום בורדו, ירוק כהה
כל צבעי החורף העזים

גיזרה- תפתחי את שמלה להשכיר או משהו ברעיון ותראי סגנונות ודוגמאות

• הוסף לסימניות
זה קטע שהיה גם לי.... :)
עד שאת קונה לחתונה מלתחה שלימה עוברת העונה,
זה מעצבן נורא...

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל לא הייתי מסתמכת על 'שמלה להשכיר' בשביל גיזרה... היא רוצה משהו עדכני ושם מעלים גם דברים מימים עברו שישמחו להשיר לאלו שלא מעודכנים...

אפשר לשאול תופרות לשמלות אירועים הן בדרך כלל הכי מעודכנות בבקשות...

• הוסף לסימניות
נראה לי הכי פשוט
לעשות סיבוב בר' עקיבא או בגאולה
ולהתרשם מחלונות הראווה

• הוסף לסימניות
ירוק בקבוק ו/בורדו בשילוב עם שמנת...גם הולך היום וגם נראה טוב
הצבעים מדהימים ביחד...

• הוסף לסימניות
זה חמוד ללכת על צבע אופנתי, אבל יש משהו נוסף שלפעמים שוכחים: לא לכל אחד מתאים כל צבע.

יש צבעים שמחווירים את הראשון, מכהים את השני, ולשלישי גורמים מראה נהדר ומלא חיות.
כדאי לא פחות מצבעים אופנתיים - להתאים את הצבע למראה הכללי - צבע עור/עיניים/שיער.

הצלחות :)

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי בחתונה לבשו חצאיות בורדו ועליונית קרם תחרה.
והצד השני לבשו שמלות כחול כהה.
בחתונה הקודמת שהייתי - צד אחד לבשו חצאיות בצבע כחול מלכותי - טורקיזי קצת. או יותר כחול-אפרפר. עם עליונית בז' בפנים.
והצד השני חצאיות ירוקות מנטה עם עליונית בז כנ"ל.
והכל בגיזרה שאפרט:

בקשר לגיזרה - מה שראיתי שהולך - חצאיות עם קפלים צפופים בד לייקרה, ארוכות ו'נשפכות'. הרבה בד.
עם חגורה - מתניה רחבה במותן, (מגומי רחב מאוד בצבע מתאים, או מגומי מצופה בבד של החצאית)
חולצה בפנים. או אפודה בפנים עם חולצת בסיס מתחת (גם בפנים)
אפשר כמובן לעשות את זה שמלה או סרפן אחד. ואפילו עדיף לגיל הזה. אבל המראה המתקבל כאילו חולצה בפנים במותן
זה מה שהולכות ילדות ונערות. לא יודעת אם זה מתאים לקטנטנות. (זה לא מתנפח ועלול לאכזב אולי)

מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה