דרוש מידע מה היין הכי טוב והכי מכובד לתת למישהו חשוב לכבוד החג?

• הוסף לסימניות
בסביבות 300 עד 400 ש"ח
בבקשה נא לא להתחיל פה פטפטת
אני מבקש שהמבינים יכתבו את דעתם פה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך להתקשר לפיופ,
בכל אופן בקבוק בגודל מגנום 1.5 ליטר מאוד מכבד,
יש לך את יקב אור הגנוז, נטופה, פסגות, טפרברג, ואולי עוד

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך להתקשר לפיופ,
בכל אופן בקבוק בגודל מגנום 1.5 ליטר מאוד מכבד,
יש לך את יקב אור הגנוז, נטופה, פסגות, טפרברג, ואולי עוד
אני לא מחפש רק להרשים אני מחפש משהו טוב
מה הכי טוב?

• הוסף לסימניות
אדום, יבש.
לא זוכר כרגע את השמות הספציפיים בפסגות, אבל היינות שלהם מאוד טעימים וברמה גבוהה מאוד,
הכשרים נוספים רלוונטיים?

• הוסף לסימניות
אם המקבל הוא אדם שבדר"כ יין לא עולה על שולחנו - אז תקנה רק יין מתוק!!!
יין מתוק כולם שותים, יש כאלו בתור שתיה ממש ויש כאלו בתור ליקר, אבל לכולם זה נכנס טוב בפה.

• הוסף לסימניות
אם המקבל הוא אדם שבדר"כ יין לא עולה על שולחנו - אז תקנה רק יין מתוק!!!
יין מתוק כולם שותים, יש כאלו בתור שתיה ממש ויש כאלו בתור ליקר, אבל לכולם זה נכנס טוב בפה.
יין מתוק אולי טעים יותר למי שלא אוהב יין, אבל הוא הרבה פחות מכובד.

• הוסף לסימניות
יש יין בשם 'נטופה פורט lbv 2013'
הוא יין קינוח, אבל מיוחד ומעניין (בד"ץ)

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אדום יבש, עד"ח זה מגביל.
אבל במחירים האלה הכל יהיה טוב.

פסגות טובים
טפרברג פחות לטעמי

• הוסף לסימניות
עולים לי לראש 2 יינות מעולים בהכשר עד"ח,
אחד זה 'מאסו אנטיקו אנפורה' יין איטלקי מעולה, מיוחד ממש, מגיע גם בבקבוק מאוד מרשים,
השני גם איטלקי (יש לאיטלקים יינות מעולים!) 'קנטיקה די אורה אמיקל'- יין טעים להפליא!
כאמור שניהם בד"ץ עד"ח.

• הוסף לסימניות
יש גם ספיישל רזרב של 1848, יקבי ציון יין מיוחד במינו,
אגב: אני נתתי את זה למישהו שלא מצליח לשתות יין, ואת זה הוא שתה וכבר ביקש לי לקנות לו שוב להשנה גם לליל הסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה