בקשה מה הייתם חושבים שצריכים לשפר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עיתון ''רגע''
שצבר פופלאריות חזקה מאוד בציבור החרדי
אנקדוטה קטנה הרבה פעמים מגיע לקנות וצריך לעבור על כמה חניות עד שמוצא!
שלא צורך מדיה מצולמת ברובו ושם זה בענק איך אומרים באנגלית ''ביג טיים''
מאוד מעניין מה אהבתם בגליון מה חושבים שצריך לשפר ולהוריד אני אישית אהבתי את מדור רכב שאין לזה בטוי באחרים וגם
רגע טכנו לוגי מאוד יצירתי לכתוב על הנושאים החמים הללו
יישר כח לכל המגיבים
ואני בטוח שהם יקראו את זה !

• הוסף לסימניות
יש "בעיה" קשה (הלכה מפורשת) שאסור לקרוא בשבת "כתב שתחת הצורה". כך שכמעט בלתי אפשרי לקרוא בשבת 'רגע' בלי להיכשל ח"ו (במשפט הקצר שיש על כל תמונה).
הפתרון הוא שכל התיאורים יהיו כתובים בעמוד נפרד.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את התיעודים ה'חמים'...
ואת כל המדורים... למשל המדור של העמודים האמצעיים(לא זוכר מה שמו)

• הוסף לסימניות
עיתון ''רגע''
שצבר פופלאריות חזקה מאוד בציבור החרדי
אנקדוטה קטנה הרבה פעמים מגיע לקנות וצריך לעבור על כמה חניות עד שמוצא!
מראה על הפופולאריות שצבר, אגב נתונים מעניינים מבתוכו, המגזין קיים בשוק 3 וחצי שנים ולו [אין מנויים] כ-12.000 קונים בשבוע.
מאוד מעניין מה אהבתם בגליון מה חושבים שצריך לשפר ולהוריד אני אישית אהבתי את מדור רכב שאין לזה בטוי באחרים וגם
רגע טכנו לוגי מאוד יצירתי לכתוב על הנושאים החמים הללו
מה שטוב ומוצלח במגזין הנ"ל:
א. הוא כנכתב לעיל נותן פרספקטיבה רחבה לכמות נכבדה בציבור החרדי שלא צורכים תקשורת ומידע דרך המדיה, או גם לאלו שכן צורכים מדיה רק רוצים לראות האם הם פספסו משהו במהלך השבוע...-או סתם להתרווח על הספה בשבת.
ב. לגבי מה שכתב @כרצונו, המיוחד במגזין הוא שלכל אחד יהיה מה להתעניין בו, החל מפוליטיקה, אקטואליה, חדשות מחצר הרבנים והאדמורי"ם, פינת מוזיקה קטנה, ארדיכלות, וכנכתב מדור על רכבים...-ובמילים אחרות המו"ל נגע בפינה חסרה, דבר שלא קיים - ולכן בס"ד כמובן - יש הצלחה.
יש "בעיה" קשה [הלכה מפורשת) שאסור לקרוא בשבת "כתב שתחת הצורה". כך שכמעט בלתי אפשרי לקרוא בשבת 'רגע' בלי להיכשל ח"ו (במשפט הקצר שיש על כל תמונה).
הפתרון הוא שכל התיאורים יהיו כתובים בעמוד נפרד.
יצא לי ממש באקראי לפתוח רדיו ביום שישי מסויים [קול ברמה] עלה מאזין ושאל את הרב אהרון בוטבול [חתן הגר"ע יוסף] לגבי הנ"ל, וענה לו הרב שמותר, ככל שזה עושה 'תענוג' לקרוא...
-נא לא להביא את השו"ע, אינני פוסק הלכה, רק יצא לי לשמוע...

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את התיעודים ה'חמים'
מסכים מאוד הם יודעים לגעת ע''י התמונות בדברים שאין בששום עיתון אחר
וגם עוד פלוס שגם אחרי זמן העיתון לא משעמם
כי יש מדורים שתמיד כיף לקרוא
רכב טכנולוגיה רגע בנייעס
שכן צורכים מדיה רק רוצים לראות האם הם פספסו משהו במהלך השבוע...-או סתם להתרווח על הספה בשבת.
כל כך נכון :sneaky:

• הוסף לסימניות
יצא לי ממש באקראי לפתוח רדיו ביום שישי מסויים [קול ברמה] עלה מאזין ושאל את הרב אהרון בוטבול [חתן הגר"ע יוסף] לגבי הנ"ל, וענה לו הרב שמותר, ככל שזה עושה 'תענוג' לקרוא...
מה הנימוק שנימק זה וזהו?
עכשו אני רואה שהגר"ע עצמו בחזון עובדיה שבת ו' עמ' סז כתב:

• הוסף לסימניות
לדעתי זה העיתון - מגזין הכי מוצלח כיום בשוק של המגזר החרדי, עיתון שמתאים לאנשים שלא אוהבים לקרוא ארוך ומרוח אלא הכל מתומצת וקולע, בחורי ישיבות לא מוותרים עליו כלל כל שבוע מחדש, הם מצליחים להגיע לכל נושא מעניין (פוליטיקה, רכב, טכנולוגיה, יהדות, נייעס, חדשות מהעולם, היסטוריה, רגע אישי, סיפורים בהמשכים) ולפתח אותו בצורה נוחה וכייפית לקריאה, ומה שמייחד אותם זה התיעודים והתמונות הצבעוניות שמוסיפים מימד ונופך מיוחד לכתבות, אין ספק שהם הביאו מוצר ייחודי ושונה שלא היה קיים בכל עשרות העיתונים השונים שכולם מתבססים על אותו רעיון.

אני מחכה כבר למדורים הבאים שיתווספו לעיתון, ואם מישהו מהמערכת קורא את השרשור והתגובות פה, אז יישר כוח עצום, אתם עושים לי את ה'עונג שבת' הגשמי, ולעוד כמה שכנים שממתינים בתור למוצאי שבת...

בדיוק היום באתי לקנות את העיתון לחג, ורק בחנות השלישית שנכנסתי היה, וגם להם נשארו בודדים, אולי כדאי שיגדילו את הכמויות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה