הם מעדיפים שיש, אבל לא סגורים ע"כ ב100% כי אין להם ניסיון עם כיורים קטניםומה הם מעדיפים?
מנסיון בנתונים הספציפיים מאמינה שיש לבחירה שלהם ערך
מאד משמעותי באמת מה הגודללא מדדתי את הכיור שלי כמה בדיוק הוא אבל הוא לא גדול ובהחלט הייתי מוכן לוותר על כמה ס"ה מהשיש בשביל להגדיל!
בכל פעם שצריך לשטוף סיר גדול צריך לתמרן ובסוף נשפך מים על הרגלים... בשיש חלבי יש מיחם וצריך עוד קצת משטח עבודה מה שחשוב יותר זה בשרי גדול
גם לבשריבשביל חלבי?
זה בדיוק המפרט שהעלתי אתמול... אליו מתכווניםכיורים 50 של בלנקו שמנצלים את מלוא המפתח עם שוליים מינימליים.
חושבת שעדיף שיש גדול על פני הכיורים, לי אין שטח מספיק לחלבי ומבאס אותי ממשכיורים קטנים (50 ס"מ) ושיש חלבי סביר (85 ס"מ)
או כיורים יפים (60 ס"מ) ושיש חלבי קטנטן (65 ס"מ)?
-יש בשרי גדול של מטר וחצי +פינה (לא נוגעים בתשתיות ולכן לא רלוונטי שיהיה שיש חלבי ע"ח הענק בבשרי)
-מדובר בדירת 3 חדרים ענקית, 90 מ"ר עם חדר ילדים בגודל אולם... (דירה קיימת) ככה שהדירה מיועדת למגורי משפחה לא ממש קטנה
עריכה-
מצרפת סקר
להבין אם יש רוב למשהו...
תודה רבה!
כנ"לשיש גדול כיורים קטנים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים