התייעצות מה הייתם מעדיפים לקבל? גיפט קארד ל- FOOD APPEAL, או לפוקס הום?

מה הייתם מעדיפים לקבל? גיפט קארד ל- FOOD APPEAL, או לפוקס הום?

• FOOD APPEAL

הצבעות: 25 32.1%
  • פוקס הום

הצבעות: 53 67.9%

• סה"כ מצביעים
    78
  • הוסף לסימניות
פוקס הום מחללים שבת מה הייתי עושה עם המתנה? זורקת לפח ואומרת למענך אבא שלי יקר לא רק שלא נכנסתי גם עם המתנה לא השתמשתי נכון זה קשה אבל המתנה שלך מבית גנזך שווה לי הרבה יותר...
אגב מה התועלת בזה שהיית זורקת לפח, זה כבר שולם אם קיבלת לפחות תקחי מה שמגיע לך, את רוצה שירוויחו יותר בגלל שהם מחללים שבת? וזה אם הם מחללים שבת, ולא שמעתי על כך בחיים

• הוסף לסימניות
פוקס הום יש מבצעים מאד שוים, כך שאם בא לי שם משהו אחכה לסוף עונה או ליום הולדת ואקנה במחיר השווה לכל נפש.
אבל בשובר המדובר, א"א לקנות במבצעים.
רק במחיר המלא.

• הוסף לסימניות
אבל בשובר המדובר, א"א לקנות במבצעים.
רק במחיר המלא.
נכון, לכן שובר בפוקס הום הוא אבסולטית לא משתלם.
(את נותנת לי מתנה נגיד בשווי 500, אבל אני יכולה לקנות לבד את אותו דבר ב150 בהנחה של 70 אחוז שקוראת פעמיים בשנה)

• הוסף לסימניות
אני נכנסתי לאחד הסניפים ושאלתי גלויות לצערי עם ראש מורכן וענו לי שפותחים בשבת
באתר שלהם כל הסניפים סגורים בשבת
אפילו בקניונים שמחללים שבת הם סגורים
חוץ מפוקס עודפים בהרצליה אני חושבת
ואולי עוד איזה חנות באזור ערבי שכנראה בבעלות ערבים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה לא שובר של בי מי שמאפשר בחירה של כמה שוברים ?
אני לא מכירה את השובר הזה.

אבל סתם להרחבת הידע.
שוברים בסגנון הזה, עולים למעסיק, בערך שליש מערכו של השובר, ולכן הם כ"כ פופולריים בקרב המעסיקים.

• הוסף לסימניות
שמעתי שהמוצרים של פוד אפיל לא איכותיים בכלל - כמו שהם מציגים את זה :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה