התייעצות מה הייתם עושים אם אנשים היו מסתכלים לכם בדברים בתיבת דואר????

• הוסף לסימניות
זה פשוט מציק שכבר במשך תקופה ארוכה ששכנינו / אנשים מהרחוב מוציאים לנו את דברי הדואר שאנו מקבלים, ויש כאלה שבכלל, הם אפילו לא מחזירים את מה שלקחו לתיבה, וגם הם לא מתביישים בכך, אני מנסה להבין מה עובר להם בראש??? מה הייתם עושים בעניין, גם לכם זה כך?
נשמח לכל עזרה וייעוץ.

• הוסף לסימניות
מה???????????
שימו פתק שזה גזל אולי זה יעזור אם לא אולי תפנו אליהם באישי
זה נשמע הזוי יש דברים אישים וגם אם לא זה פרטי שלי!

• הוסף לסימניות
לכתוב פתק עם אותיות גדולות לדוור שיכניס עמוק בתיבה
או לחילופין לנסות לתפוס את העבריינים על חם (כאילו במקרה עברתם במקום) ולשאול למעשיהם

• הוסף לסימניות
זה פשוט מציק שכבר במשך תקופה ארוכה ששכנינו / אנשים מהרחוב מוציאים לנו את דברי הדואר שאנו מקבלים, ויש כאלה שבכלל, הם אפילו לא מחזירים את מה שלקחו לתיבה, וגם הם לא מתביישים בכך, אני מנסה להבין מה עובר להם בראש??? מה הייתם עושים בעניין, גם לכם זה כך?
נשמח לכל עזרה וייעוץ.
אני מכירה אחד שכל פעם הוציאו לו את העיתון מהתיבה עד שפעם אחת הוא החליט לעשות לזה סוף הוא מצא פינה נסתרת והניח שם מצלמה ביתית פתוחה על הסרטה (ואל תשאלו אותי איך לא נגמרה הבטריה...) והוא תפס פועל ערבי שעבד באיזור בהזדמנות הבאה כשהוא ראה אותו - צעק עליו ובזה נגמר הסיפור
אבל במקביל יש לי שכנה שקבוע מישהו פותח לה את המכתב עם התלוש משכורת פשוט תעלומה עד היום לא ברור מי זה ומה מניעיו הצעתי לה את הרעיון של המצלמה היא לא זרמה עם זה כי היא לא בדיוק יודעת לתזמן מתי זה יגיע
אולי ועד הבית יסכים לעשות מצלמות בכניסה לבניין שזה דבר מעולה לפתור עוד בעיות ותעלומות...

• הוסף לסימניות
לשים מעטפה שתראה אורגינלית עם פתק בפנים זהירות אתה מצולם ממצלמה נסתרת אם לא תחדול ממעשיך תמונתך תפורסם
לרוב אין צורך לצלם בפועל האיום מספיק...

• הוסף לסימניות
לשים פתק על התבת דואר בסגנון נא לא להוציא מכתבים זה אישי וזה גזל
ולתלות מודעה בפתח של הבניין לשכנינו היקרים לאחרונה יש תופעה וכו וזה אישי
וגזל וכמובן לדבר עם האדם שמוציא

• הוסף לסימניות
לא ברור בשאלה אם אותם אנשים בלתי ידועים פותחים מכתבים כמו שהמגיבים הגיבו או שרק לקחו כמו מקומונים חינמיים וכדו' או רק הציצו בהזמנות ממי הגיע ואם הם מכירים את המשפחות שכתוב בחוץ או אף פותחים

בתור חפרן שנגמל, להציץ על מהות המכתבים לא צריך להתסיס את השרשור רק להבנה על חולשתם של האחרים לא מדובר כמו אותה אחת שפתחו לה את התלוש
ובדבר הזה תמיד יספיק פתק קטן "לא לגעת"
אם מדובר על פתיחה של מכתבים וכדו' וודאי שצריך איום מפורש על גבול המצלמה (עכשיו מובן לאיפה נעלמו כל המליוני דולרים ששלחו הדודים הרחוקים מאמריקע).

בהצלחה ושמרו על בריאות עם רוגע עצבים ע"ג המקלדת לא יעזרו למצוא את אותו אדם! :)

• הוסף לסימניות
לשים פתק על התבת דואר בסגנון נא לא להוציא מכתבים זה אישי וזה גזל
ולתלות מודעה בפתח של הבניין לשכנינו היקרים לאחרונה יש תופעה וכו וזה אישי
וגזל וכמובן לדבר עם האדם שמוציא
חכם!!!

• הוסף לסימניות
מדובר על עיתון?
(כלומר לא שזה מותר, אבל זה משהו שקורה בהרבה מקומות)
או על דברי דואר אישיים?
כי אם כן, מדובר בבעיית נפש/ ילדים משועממים

• הוסף לסימניות
כמעט ואין מכתבים שמגיעים לי לתיבת דואר
תעשה ניוד למייל

מנסיון עם כאלה שכנים אין הרבה מה לעשות

ביקשתי ממטרנה שישלחו לי כפית של 30 בדואר
עד ששלחו, המעטפה פתוחה והכפית נעלמה..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר לעשות הפניית דואר,
כל הדואר יגיע לכם לתא דואר שנמצא בסניף דואר.
עולה כמה שקלים אבל שווה כשיש כאלה אנשים בסביבה.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות הפניית דואר,
כל הדואר יגיע לכם לתא דואר שנמצא בסניף דואר.
איך?
הפנייה עולה כמאה שקל ולא ניתן לעשות אותה לנצח
הדואר מגיע לתא דואר בסניף אבל..תא דואר קטן בסניף עולה כמה מאות שקלים לשנה.

אפשר:
*להוציא דואר של שכן זה עבירה פלילית
*עבירה פלילית צריכה ראיות
ולכן:
*להציב מצלמת דמה בכמה עשרות שקלים במקום בולט
לקנות שלט מוכן "המקום מצולם 24/7"
*להציב מצלמה אמיתית ועם הסרטון לפנות למשטרה, עם ברטון המשטרה פועלת מהר ויעיל..

• הוסף לסימניות
להשים פתק זה לא עוזר, מנסיון
הא, יש לי רעיון שאולי יעזור, לקנות מנעול זה רעיון טוב??

• הוסף לסימניות
יש מצב שהוא בודק אם הדואר שלו הגיע אליכם בטעות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה