זה לא עניין של "הבנה" זה עניין של הלכה. הרב שאת שאלת אמר לך ש"עדיף להימנע", לא אסר. מניין לך שהרב של המעסיק לא התיר?אני לא מצליחה להבין איך מעסיק חרדי
מכריח אותי לעשות את זה ולא יוותר על כמה מאות שקלים,
ולא משנה מה סוג העבודה ואם מישהו אחר
היה עושה אותה אם לא אנחנו...
הוא תמיד יכול לומר שהוא עמוס...אני חושב שלמעסיק אסור להגיד לרפורמי אני לא נותן לך שרות כי אתה רפורמי
ברור שאני לא חייבת להישארזה לא עניין של "הבנה" זה עניין של הלכה. הרב שאת שאלת אמר לך ש"עדיף להימנע", לא אסר. מניין לך שהרב של המעסיק לא התיר?
ובלי קשר, תנסי לדון לכף זכות וקחי בחשבון את האופציה שכשאת תהיי בפוזיציה של מעסיקה עם כל המשתמע על כך את תראי דברים אחרת.
ואם לא מתאים לך- את באמת לא חייבת להישאר
אני אגלה לך שעבדתי במקום אחר שנוצרים ביקשו עבודה והמנהל אמר להם שהוא לא רוצה והם הלכו לחפש מקום אחראני חושב שלמעסיק אסור להגיד לרפורמי אני לא נותן לך שרות כי אתה רפורמי
אם הבנתי נכוןברור שאני לא חייבת להישאר
והוא לא שאל רב כמו שהוא לא שאל אם לעבוד עם אינטרנט פרוץ ולעבוד עם תמונות שצריכות סינון
אני אגלה לך שעבדתי במקום אחר שנוצרים ביקשו עבודה והמנהל אמר להם שהוא לא רוצה והם הלכו לחפש מקום אחר
והוא הפסיד סכום יותר גדול מהמקרה שעליו אני מדברת כרגע...
אני בניגוד אליו התייעצתי גם לגבי זהאם הבנתי נכון
אז צריך לעזוב בגלל האינטרנט
עוד לפני שנכנסים לדיונים על הרפורמים
הרשי לי לרחם עליך.אני בניגוד אליו התייעצתי גם לגבי זה
עם רב שמתעסק עם העניינים האלו ונתן לי אישור להישאר בעבודה
(לא שזה אישור לכולם להשאר במקום עבודה שהאינטרנט פתוח
אבל בהתאם לסיבות שלי זה מה שאמרו לי לעשות...)
ואני כן רוצה לעזוב בקרוב אבל זה בינתיים המצב
לא צריך לנמק.קיבלתי הוראה מרב לעזוב את העבודה
מסיבת האינטרנט הפרוץ והעבודות הנ"ל
איך עושים את זה בצורה מכבדת?
למה בצורה מכבדת?קיבלתי הוראה מרב לעזוב את העבודה
מסיבת האינטרנט הפרוץ והעבודות הנ"ל
איך עושים את זה בצורה מכבדת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים