דרוש מידע מה הייתם עושים אם הייתם מגלים שמגשי העוף שרכשתם מדיפים ריח נוראי?

• הוסף לסימניות
מעשה שהיה כך היה, רכשתי באחת הרשתות הגדולות במהלך השבוע עוף טרי שתאריך התפוגה שלו היה למחרת יום הקנייה, מחירו היה זול עקב כך, כאשר על האריזה צוין כי ניתן להקפיא ביום הקניה, כך עשיתי. היום כשבאתי לבשל אני מגלה שהעופות מסריחים ברמות. כמובן שהכל נזרק לפח.
יש טעם לגשת לחנות ולהתלונן, או שידחו אותי בתירוצים שונים ומשונים?

• הוסף לסימניות
אם אני מבינה לאיזה סופר התכוונת שתדעי שזה נמצא בעגלה מחוץ למקרר רוב היום וכנראה זו הסיבה...
סכנה לציבור עוף שלא נשמר בתנאי קירור,אולי בגלל שזה מבצע אפילו לא זכאי לקירור:rolleyes:

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו מקרה בדיוק
היה ריח קל לא נעים
בישלתי הכל
הריח היה נורא ולפחחחחח עוגמת נפש
אם יש לך קבלה מה אכפת לך לנסות?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת- אמורים לתת החזר כספי.
אבל יש רשתות שמתנות זאת בהחזרת המוצר המקולקל (שמזמן בפח) וכן דורשים להציג את חשבונית הקנייה (כנ”ל)

כמובן שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
מעשה שהיה כך היה, רכשתי באחת הרשתות הגדולות במהלך השבוע עוף טרי שתאריך התפוגה שלו היה למחרת יום הקנייה, מחירו היה זול עקב כך, כאשר על האריזה צוין כי ניתן להקפיא ביום הקניה, כך עשיתי. היום כשבאתי לבשל אני מגלה שהעופות מסריחים ברמות. כמובן שהכל נזרק לפח.
יש טעם לגשת לחנות ולהתלונן, או שידחו אותי בתירוצים שונים ומשונים?
דבר ראשון הרבה פעמים עופות ביום האחרון כבר מסריחים, בפרט שהאחסון שלהם כנ''ל.

דבר שני, הקפאה איטית והפשרה איטית זה תהליך ארוך, לשם הדוגמא בהקצנה - אם עוף אמור להתקלקל היום ב12.00 בלילה אז זה שהכנסתי אותו בצהרים למקפיא לא הועלתי כלום, כי יקח לו כמה שעות עד שיגיע לנקודת הקיפאון שמקפיאה גם את תוחלת חייו, וגם בתהליך ההפשרה עוברות כמה שעות מהרגע ששעון העצר מתחיל לעבוד עד שהעוף מופשר לבישול,
וזה בלי להיכנס בכלל לעצם זה שהליך הזה של ההקפאה וההפשרה מקצר את חיי המדף שלו ללא קשר לזמן, לכן גם ''אין להשיר ולהפיא שנית''.

אני מקפיא עופות טריים יש אם יש עוד יומיים שלמים ומלאים עד לתפוגה, וגם לא קונה עופות כאלה בלי להריח אותם

• הוסף לסימניות
לא ציינתי שהעוף הופשר על השיש ולא במקרר, כמדומני בניגוד להנחיות מ. הבריאות....

• הוסף לסימניות
לא יודע לגבי בשר, אבל בדגי סלמון יש לאחרונה ריח נורא, אך הוא יורד אחרי שטיפה במים ומיץ לימון

• הוסף לסימניות
אני הייתי זורקת הכל לפח, חבל להתבזות בחנות ולהתעצבן על סכום פעוט.

• הוסף לסימניות
לנו זה קרה עם כבדים, וזה היה ממשששש מסריח. (אפי' שקנינו א זה קפוא)
זרקנו לא נסנו להתלונן, לא היה אפשר לעמוד ליד זה רגע

• הוסף לסימניות
אני קניתי סלמון קפוא באחת הרשתות הגדולות הפשרנו והיה ריח נוראי-כמובן זרקגו.
התקשרתי לספק הוא שלח לי זיכוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה